Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Acer Predator Gaming

Predator laptops - Prisvindende gamingkraft

Acer Predator-serien er prisvindende, flotte og højkvalitets bærbare gaming-computere med enorm kapacitet og ydeevne. Hos Elgiganten finder du Predator 17-serien med den højtydende Predator Helios, prisvinnende Predator G9, gamingspecialisten Predator GX samt den ultratynde nyhed Predator Triton.
 Acer Predator Helios

Predator Helios - Rå gamingkraft

Med blandt andet Intel Core i7-7700HQ processor, Nvidia GTX 1060 og 512 GB SSD, er Predator Helios en bærbar gamingcomputer fyldt med klasseledende komponenter. Computeren, som har en lidt lavere pris end mange af de andre Predator-modeller, har et stilfuldt sort chassis med røde detaljer og en ydeevne, der leverer. Om du er seriøs eller casual gamer spiller ingen rolle. Med en Predator Helios, hvad enten det er på LAN eller online derhjemme, har du de nødvendige værktøjer til at brillere. Computerens Nvidia GeForce GTX 1060-grafik med 6 GB RAM gør den næsten lige så kraftfuldt som en stationær computer, så du kan spille 1080p favoritspil med høj framerate. En 17,3-tommers IPS LED-skærm leverer billeder i høj kvalitet, og med Acer TrueHarmony lyd, lyder spil, film og musik også fantastisk. Computerens lithium-ion batteri giver dig desuden op til 7 timers batterilevetid.

Predator G9 - Prisvinderen

Elgiganten tilbyder i dag fire forskellige modeller af bærbare gamingcomputere fra Acer Predator. Et af de produkter, der har modtaget mest opmærksomhed, er Predator G9. G9, som med sin 17-tommer IPS skærm er en del af Predator 17 serien, er trods sin lille størrelse en formidabel spillemaskine. Computeren har flere unikke funktioner, herunder dobbelt køling Killer DoubleShot ProTM der effektivt dræber lag og RGB belysning med over 16 millioner farver, hvor du kan finjustere hver enkelt tasts udseende.

Computerens kraftfulde egenskaber har også resulteret i adskillige priser og topplaceringer på flere velrenommerede teknik- og branchesider.

Predator GX - Gamingspecialisten

Nvidia GTX 1080, 8 GB DDR4 RAM, Intel Core i7-7700HQ-processor, 4K UHD skærm, Nvidia G-Sync, SATA HDD med 1 TB lagringskapacitet samt 256 GB SSD. Predator GX er en bærbar gamingcomputer med få rivaler. På trods af sin størrelse er GX er en af de mest kraftfulde computere på markedet og med 4K UHD (med 2160p opløsning) giver det en spiloplevelse værdig en professionel spiller. Computeren har også fire højttalere og dobbelte subwoofere, der leverer en lyd, som kun få bærbare computere kan matche.

Predator X 17 er bygget til pro gamere ned til mindste komponent. Med Predator 17-seriens unikke funktioner, effektiv dobbelt køling, KillerLAN teknologi og 8GB DDR4 RAM (som i øvrigt kan opgraderes til 64) er det en computer der er til at stole på, når kuglerne begynder at flyve omkring dig.

Predator Triton - Det ultratynde gamingbæst

Predator Triton har en usædvanlig kombination af egenskaber. Den er bemærkelsesværdigt tynd for en gaming laptop at være, men alligevel stærk nok til at måle sig med nogle af de mest avancerede bærbare gamingcomputere på markedet. Triton, der er mindre end 1,9 cm tynd, er udstyret med Nvidia GeForce GTX 1060 grafik, Intel Core i7-7700HQ processor, 16GB DDR4 RAM, 2x 256GB SSD. Ikke desto mindre vejer den under 2,5 kg!

Dobbelt AeroBlade 3D køleblæser holder din computer kølig, når indsatserne er højest, og kuglerne flyver omkring dig i Destiny 2 eller CS:GO. En 15,6-tommers IPS LED-skærm tilbyder fuld HD-opløsning og flotte farver, der giver liv til dine spil, videoer og billeder. De dobbelte 256 GB SSD-drev kan også køres i RAID.