Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

PlayLink - til PlayStation 4

Oplev en helt ny måde at spille på med PlayLink til PlayStation 4. Det eneste du behøver er en mobil, PlayStation 4 og et TV. All in. Play On.

Hvad er PlayLink?

PlayLink er lavet for at man skal kunne samles rundt om Tv’et når man spiller, og er en eksklusiv samling med spil som kan kontrolleres med en smartphone eller en tablet. Alle titlerne er nemme at lære og spille – så alle kan være med ved hjælp af egne enheder. Allerede nu finder du spil som That’s You!, Singstar Celebration og Knowledge is Power blandt titlerne, og flere er ventet i nærmeste fremtid.

Hvordan fungerer PlayLink?

Hvert PlayLink-spil har en tilhørende app for iOS eller Android-enheder. Når hvert spil har en individuel app sparer du både lagringsplads og mængde data du bruger ved download. Når appen er downloadet må man sørge for at være på samme netværk som PS4-enheden. Derefter er det bare at følge instruktionerne som dukker op på skærmen. Man kan også bruge PS4 som et Wi-Fi-hotspot og koble sig direkte til den.

PlayLink

That’s You!

Velkommen til en irrelevant festquiz, hvor du og optil fem venner eller familiemedlemmer skal finde ud af hvad I egentlig synes om hinanden. Med Tv’et, PS4-systemet og en tablet eller smartphone skal I svare på over 1000 morsomme spørgsmål, deltage i udfordrende tegneudfordringer, tage selfies til fotoudfordringer og meget mere. Jo bedre du kender de andre spillere, desto flere points får du.

Med emner om alt fra skole til fritid må du forberede dig på at markere dig i spillet.

PlayLink

Singstar Celebration

Gør din smartphone til en mikrofon, saml dine venner, og syng de største hits – i dette PS4-eksklusive spil fra PlayLink-serien handler det om at synge til over 30 populære popklassikere. Spil en række sjove festmodes for optil otte spillere som gør alle aftener til en fest. Uanset om du synger en duet med en partner eller optager din optræden med PlayStation Camera og uploader den til onlinesamfundet, er SingStar Celebration den perfekte måde at slippe din indre popstjernen løs.

PlayLink

Knowledge is Power

Vis at du er kundskabskongen i et forrygende, eksklusivt PS4-spil i den stadigt voksende PlayLink-serien. Glem de trådløse DUALSHOCK 4-controllere, find bare telefonen frem, vælg mellem de forskellige deltagere, og gå ind i kundskabspyramiden, hvor du og optil fem venner svarer på spørgsmål i et ellevildt løb mod toppen. Med udfordringer på touchskærmen, muligheden for at konspirere med andre deltakere for at knække rivalerne og en intens storfinale som går på tid, gælder det om at bevare fokus for at gå sejrende ud.

PlayLink

Hidden Agenda

Klarer du at være rolig i jagten på den berygtede «Trapper»-morder? Brug din mobile enhed til at tage svære afgørelser, som påvirker hvordan historien udfolder sig i dette PS4-eksklusive krimispil fra PlayLink-serien. Og med udvikleren af Until Dawn, Supermassive Games, bag det hele, så ved du aldrig hvad som venter bag næste mørke og skumle hjørne. Dette gysende mysterie har en udfordring helt fra begyndelsen af: få optil fem venner med i spillet og alle vil få sit eget mål at arbejde mod.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 05-12-17 08:50:00