Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Nydesignet PS4 – Spilkraft i verdensklasse

Playstation har aldrig været bedre. Med den nye DUALSHOCK-controller samt flere opdaterede funktioner, præsenterer Sony nu den nydesignede PS4 og PS4 Pro – konsoller, som tager din spiloplevelse til nye højder.

Spil – på en helt ny måde

Playstation Slim er verdens bedst-sælgende spilkonsol. Nu er den tilbage med et nyt udseende. Den nye, tyndere PS4 har et helt unikt design. Elegant og stilren er konsollen 30 procent slankere og 16 procent lettere end originalen – noget som giver et helt nyt visuelt indtryk. Med PS4 får du en fantastisk spilydelse, hvor du vil opleve utroligt levende farver med forbløffende god HDR-grafik (Oplev utroligt levende, dynamiske farver med betagende HDR-grafik). Bliv underholdt med de fedeste spil, bedste film, sortér dine spil og apps, og spil med dine venner i en ny og intuitiv grænseflade. 

Gennem ”Share play” og andre sociale funktioner kan du desuden invitere dine venner til deltage i dit spileventyr, dele dine største øjeblikke på sociale medier og oven i købet sende dit spil live til hele verdenen via forskellige videotjenester. Du får desuden mellem 500 GB og 1 TB lagringsplads, som du kan bruge til at gemme dine spil og apps.

<
Den PS4 slim er 30 procent slankere end forgængeren
PS4 Pro er den bedste playstation-konsol nogensinde

Playstation Pro – Den bedste nogensinde

I efteråret 2016 præsenterer Sony også nydesignede PS4 Pro - den bedste Playstation til dato. PS4 Pro er stopfyldt med den førende teknik, der leverer den hurtigste, skarpeste og mest responsive spiloplevelse – nogensinde. Takket være ekstra ydeevne får dine favoritspil en endnu mere virkelighedstro oplevelse med intensiv grafik og fantastiske detaljer. PS4 Pro er også velsignet med en højere og mere stabil billedhastighed, hvilket medfører at aktionerne i spillene bliver både hurtigere og bedre.

Med et 4K TV får dine film og dine PS4-spil desuden yderligere skarphed og liv, hvilket giver en suveræn visuel oplevelse*. Med 4K og HDR-farver får du detaljer så levende og en spiloplevelse så realistisk at du ligeså godt kunne have været der selv. Enkelt sagt. Playstation har aldrig været bedre.

*4K TV kræves.

Hårdkogt action med DUALSHOCK

Den trådløse DUALSHOCK 4-controller er den mest intuiative og ergonomiske controller, som Playstation nogensinde har designet. Den nye DUALSHOCK har fået en helt ny fremtoning med blandt andet en mere synlig og farverig lysbar, der lægger endnu mere af spillet i dine hænder. De trådløse PS-controllere giver en uovertruffen spil-kontrol, der lader dig få endnu mere ud af dine favoritspil, uanset om du er op imod zombies eller styrer sportsbilen frem med 200 km i timen. DUALSHOCK gør din PS4 eller PS4 Pro endnu bedre.

De opdaterede DUALSHOCK 4-controllere giver endnu mere spilfølelse

PlayStation VR passer til alle PlayStation 4 SLIM modeller


PlayStation VR er utroligt nemt at bruge og koble til din PlayStation 4. Tag headsettet på og gør dig klar til at udforske et helt nyt univers. Headsettet er let og behageligt og giver dig derfor en komfortabel oplevelse. Den justerbare strop gør at headsettet nemt kan tilpasses hele familien.

Den nye PlayStation 4 Pro

PlayStation 4 Pro 1 TB

2 899
 
 
  • Forbedret grafik
  • 1 TB harddisk
  • 4K og HDR-understøttelse
Læs mere om PlayStation 4 Pro 1 TB

Den nye PlayStation 4 Slim model

PlayStation 4 Slim 500 GB

1 998
 
 
  • 500 GB harddisk & 8 GB GDDR5 hukommelse
  • Blu-ray drev
  • HDR-understøttelse
Læs mere om PlayStation 4 Slim 500 GB