SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Project Recreate

Project Recreate

Det kan ske for alle, at man kommer til at ødelægge enten den ene eller anden form for teknologi. Derfor har vi hos Elgiganten en masse tjenester, der kan hjælpe med at beskytte dit digitale indhold. Personlige minder kan nemlig ikke købes på ny! Til at hjælpe dem, der var havnet i sådan en frygtelig situation, lancerede vi Project Recreate.

PROJECT RECREATE – Billedet

Sidste år fik Mie Vinzents ideen at vandre igennem El Camino de Santiago i Spanien for sig selv. Hendes venner og familier havde dog deres tvivl – ville hun virkelig gøre det? Men helt alene vandrede Mie 505 kilometer, hvilket også blev en vigtig indre rejse og et symbol på noget større. Men da hun kom hjem, skete det utænkelige. Hendes USB-stik var beskadiget og alle hendes billeder forsvandt. Se, hvordan vi overraskede Mie og hjalp med at gendanne hendes allervigtigste billede – så hun endelig kunne vise det frem til familien.

Vi kan hjælpe dig med at opbevare dine billeder sikkert! Læs mere her.

Vidste du, at kun 6% laver backups hver dag?
24% af os laver ingen backups overhovedet.
Kilde: backblaze 2018

PROJECT RECREATE - FILMEN

Frederik glemmer aldrig sin første køretur i hans absolutte yndlingsbil: Ford Mustang. Sammen med sin bedste ven, Sindre, rullede de gennem gaderne i Skarne med fuld fart. Frederik filmede den uforglemmelig oplevelse på sin telefon, som senere endte op i toilettet. Sammen med Frederiks mor hjalp vi ham med at gendanne filmen igen!

Vi kan hjælpe dig med at opbevare dine film sikkert! Læs mere her.

45% af alle smartphone-ejere vil ende med at få ødelagt deres telefon.
Kilde: Business Insider

PROJECT RECREATE - SANGEN

”Exit truth enter reality”. Det var titlen på Martins yndlingssang, som han selv havde komponeret, men som forsvandt på grund af en ødelagt harddisk. Det var ikke kun sangen, der forsvandt. Det var også Martins lyst til at spille musik. Sammen med vennen, Henrik, besluttede vi at hjælpe DJ Mattant med at komme tilbage på fødderne. Vi gendannede de nøjagtige lydfiler sammen med hans store idol!

Hør Martins nummer på Spotify.

Vi kan hjælpe dig med backup af filer mange forskellige steder. Læs mere her.

Læs mere om vores mange produkter: