Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Kvinde som får support over telefon

RemoteFix: Hurtig og nem support

Træt af at forsøge at løse computerproblemer, du ikke forstår? Med RemoteFix-tjenesten ringer du til en ekspert, der opretter forbindelse til din mobiltelefon, tablet eller computer og hjælper dig med det samme. Alt sker, mens du taler med serviceteknikeren på telefonen. Du har fuld kontrol og kan se alt, hvad der foregår på din egen skærm.
Mand som hjælper en kunde via RemoteFix

Sådan virker det i praksis

Du ringer til os og taler med en ekspert, der beder dig om at åbne RemoteFix på din enhed og giver dig en sekscifret kode, som du skal indtaste. I det øjeblik vises din skærm på serviceteknikerens computer, og de kan nu vise dig, hvad du skal gøre, ved at pege på din skærm eller tage kontrol over enheden og løse problemerne.

Denne type support bliver mere og mere almindelig i store virksomheder, der ved, hvor meget tid og ressourcer der spildes, hvis medarbejderne, der ikke har ekspertviden, selv prøver at løse computerproblemerne. For ikke at nævne den øgede risiko for, at noget går galt.

Mand som får hjælp via RemoteFix

Sikkerhed i højsædet

Al kommunikation foregår via Internettet og bruger den samme avancerede kryptering, som fx bankerne bruger. Tjenesten udføres kun af autoriseret personale, der er pålagt fuld tavshedspligt. De kan kun udføre sådanne tjenester, mens de sidder i vores lokaler. Alt overvåges og kontrolleres strengt af Elgiganten.

Du kan tydeligt se, at nogen er tilsluttet din maskine. Når sessionen er slut, er det umuligt for nogen at oprette forbindelse igen uden en ny kode, som skal indtastes på din enhed.

Kvinde i butik, som får hjælp med RemoteFix

RemoteFix ser flere problemer end du selv opdager

Gennem RemoteFix-systemet får serviceteknikeren mere information, end hvad du, som almindelig pc-bruger, vil kunne finde. For eksempel, hvis det vedrører din mobiltelefon, vil de straks se, hvor opladet batteriet er, hvilken temperatur enheden har, hvor meget lagerplads og RAM der bruges. Teknikeren vil derfor være i stand til hurtigt at finde løsninger. Mange problemer med mobiler, computere og tabletter er relateret til software og er derfor ofte mulige at løse med det samme.

Teknikeren har også andre tilgængelige værktøjer, som fx kan bruges til at optimere dit batteri.

Mand som hjælper til med RemoteFix

RemoteFix kan købes separat

RemoteFix er inkluderet i alle supportaftaler, men du kan også købe RemoteFix separat. Med andre ord behøver din mobiltelefon eller computer ikke være ny, og den skal heller ikke nødvendigvis købes fra Elgiganten.

Hvor kan RemoteFix benyttes?

RemoteFix kan bruges på alle smartphones, computer, tablets og Chromebooks. Den lille app, der skal installeres på din enhed, kan også overføres til dig ved hjælp af et link, som vi sender dig via SMS.

For at begynde supporten via RemoteFix vil du blive bedt om at gå ind på RemoteFix login siden.

Læs mere om vores mange produkter her: