Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Samsungs kameratelefoner Galaxy A9 og Galaxy A7

Samsung har lagt alle kræfter i kameraerne på de nyeste modeller Samsung Galaxy A7 og A9. Galaxy A7 imponerede med et triple-kamera og derefter overgik storebror Galaxy A9 med verdens første quad-kamera. Kameraerne arbejder sammen for at give dybde, skarphed, vidvinkel, zoom og lys til dine mobilbilleder. Læs mere om begge modeller her.
 Mand holder Samsung Galaxy A9 for at tage billede

Verdens første mobil med quad-kamera

Du kender til dual-kamera og endda triple-kamera, men nu kommer Samsung Galaxy A9 med verdens første quad-kamera. 4 kameraer med hver deres funktion. Sammen giver de dig mulighed for at tage de bedst mulige billeder. Hovedkameraet har autofokus og 24 MP med f/1,7 blændeåbning, der giver dig skarpe billeder selv i dårlig belysning. Det følges med et 5 MP kamera, der tilføjer dybde til dine billeder. Det tredje kamera har en ultravidvinkelslinse, der dækker 120°, hvilket er den samme vinkel som det menneskelige øje. Endelig lader det fjerde 10 MP kamera dig komme helt tæt på dine motiver med en telefotolinse og 2x optisk zoom.

 Ung kvinde holder Samsung Galaxy A9 for at tage en selfie

Super skarpe selfies

Selvom bagkameraet på Samsung Galaxy A9 er revolutionerende, skal vi ikke glemme frontkameraet. Med hele 24MP sørger det for ekstra skarpe selfies. Ligesom bagkameraet har det en algoritme, der gør at det fanger mere lys. I bund og grund virker det ved at slå fire pixels sammen til en større pixel, hvilket fanger mere lys i processen. Du kan desuden se alle dine flotte billeder på den flotte Infinity Display FDH+ sAMOLED-skærm, der viser alt i skarpe detaljer.

 Samsung Galaxy A9 ligger på en sofa

Masser af plads og batteri

Når du tager mange gode billeder, skal du jo også have plads til dem. Og det har du heldigvis med Samsung Galaxy A9. Telefonen har 128 GB hukommelse og mulighed for at udvide med et Micro SD på op til 512 GB. Desuden har telefonen et kraftigt batteri på 3800 mAh og med mulighed for fast charging. På den måde kan du tage billeder dagen lang og ikke behøve bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Samsung Galaxy A7 - Fang mere med det nye triplekamera

Dit billede af verden vil blive forandret med smartphonen Samsung Galaxy A7. Med det tredobbelte kamera kan du skabe kreative billeder som aldrig før - med vidvinkel, skarphed og detaljer uanset tid på dagen. Telefonen er designet med tanke på at ligge godt i hånden, både mht. materialer og ikke mindst den nydesignede fingeraftrykslæser på siden af mobilen.

 Samsung Galaxy A7 guld

Tredobbelt kamera - tre gange så godt

Det tredobbelte bagkamera i Samsung Galaxy A7 giver dig fantastiske muligheder. Et af kameraene giver dig vidvinkel, et andet kan registrere svagt lys og det tredje giver dig skarphed, ned i mindste detalje. Tilsammen giver de dig helt nye muligheder for at indfange og dele alt det du ser. Med selfiekameraet på hele 24 megapixel kan du også ændre, hvordan verden ser dig. Du kan få hjælp af intelligente kamerafunktioner, som optimerer lys- og farvegengivelse.

 Samsung Galaxy A7 sort

Masser af plads

Heldigvis er der også plads til masser af billeder i Samsung Galaxy A7. Den interne hukommelse på 64 GB kan suppleres med et eksternt microSD hukommelseskort på op til 512 GB (sælges separat). Billederne kan du nyde på Super AMOLED skærmen i fuld HD. Samsungs karakteristiske Infinity Display, hvor skærmen går helt til kanten, gør at du får endnu mere ud af din oplevelse.

 Samsung Galaxy A7 blå

Nydesignet fingeraftrykslæser

Samsung har med Galaxy A7 placeret fingeraftrykslæseren på siden af telefonen, hvilket er praktisk, nytænkende og i kombination med det tynde design i 2.5Dglas gør det at telefonen ligger godt i hånden. Når du skal høre din yndlingsmusik eller se en god serie, kan du nemt tilslutte dine yndlings høretelefoner via 3.5 mm minijack-stik og nyde 360-graders lydoplevelse med Dolby Atmos Surround Sound. A7 fås i 3 flotte farver sort, blå og guld.

Køb Samsung Galaxy A9 eller A7 her:

Ingen produkter fundet

Samsung Galaxy A9 2018 smartphone (caviar black)
11628
Samsung Galaxy A9 2018 smartphone (caviar black)
3 799
Outlet-vare på net fra kr. 3.230
 
 • 6,3" Full HD+ sAMOLED skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP quad kamera
  
 
 
 • 6,3" Full HD+ sAMOLED skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP quad kamera
  
 
Samsung Galaxy A9 2018 smartphone (pink)
15159
Samsung Galaxy A9 2018 smartphone (pink)
3 797
Outlet-vare på net fra kr. 3.418
 
 • 6,3" Full HD+ sAMOLED skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP quad kamera
  
 
Samsung Galaxy A7 2018 smartphone (sort)
11627
Samsung Galaxy A7 2018 smartphone (sort)
2 299
Outlet-vare på net fra kr. 2.070
 
 • 6" HD+ sAMOLED Infinity skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP tredobbelt bagkamera
  
 
 
 • 6" HD+ sAMOLED Infinity skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP tredobbelt bagkamera
  
 
 
 • 6" HD+ sAMOLED Infinity skærm
 • Android 8.0 Oreo
 • 24 MP tredobbelt bagkamera
  
 

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: