SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A er en serie af mobiltelefoner fra Samsung, som giver dig mulighed for at få en mobil med virkelig høj ydeevne, flot design og godt kamera – til en god pris. Samsung Galaxy A70 giver dig en stor skærm, skarpe billeder og lang batterilevetid.
Samsung Galaxy A70  bagside

Triple-kamera giver nye kreative muligheder

Det bagudvendte kamera på 32 megapixel kombineret med dybdekameraet på 5 MP og vidvinkelkamera på 123° giver fantastiske kreative muligheder. Nu kan du skabe billeder med dybdefølelse og bredde i knivskarp kvalitet, selv i svag belysning. Takket være selfiekameraet på 32 megapixel med meget høj opløsning og lysfølsomhed kan du også løfte dine selfies til et helt nyt niveau.

Samsung Galaxy A70 forside og bagside

Meget længere mellem opladningerne

Batteriet i Galaxy A70 er på hele 4500 mAh. Takket være den store batterikapacitet, kan du bruge din mobil i længere tid ad gangen og med strømsparetilstand holder batteriet endnu længere. Med super-hurtigopladning kan Galaxy A70 lades op fra tom til 50 % på ca. 30 minutter. Det betyder at du lader både hurtigere og sjældnere op!

Samsung Galaxy A70 forside

Fingeraftrykslæser i skærmen

Mobilens front og bagside er fremstillet i robust 3D-glas. De bløde kanter gør, at den føles behagelig at holde på. Med en 6.7” skærm, der dækker 93,4 % af telefonens forside, og et kamera, der kun optager meget lidt plads, kan du glæde dig til en fremragende film- og billedoplevelse. Desuden er skærmen så stor, at du kan multitaske mellem flere apps samtidig. Indbygget i skærmen finder du også fingeraftrykslæseren, så du hurtigt og nemt kan åbne mobilen.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: