Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Banner til Samsung Q Symphony

Samsung Q Symphony - det perfekte supplement til QLED

Orkester på TV

Q Soundbar og TV – den perfekte harmoni

Soundbar Q800T/Q76T/Q66T synkroniserer og samarbejder med dit Samsung-TV for at skabe en omsluttende lyd. Den kombinerer og forbedrer lyden gennem soundbaren samt TV'ets højttalere og giver en akustisk indlevelse på et helt nyt niveau.

 Dolby Atmos og DTS:X logo

Endnu bedre lyd fra alle retninger

Oplev en dyb og omsluttende lyd med Dolby Atmos og DTS:X. Lydteknologien gør det muligt at høre alle lyde fra alle retninger – rundt om dig og oppefra – ligesom i virkeligheden.

Soundbar på bord

Oplev dybden af bevægelig lyd

Lad ikke lyden stå stille. Samsung Acoustic Beam-teknologien mikser og udsender lyden, så det lyder som om, den kommer direkte derfra, hvor actionscenen foregår. Perfekt til film og spil – ægte 5.1-kanallyd, der giver en fantastisk følelse af indlevelse.

En man og en kvinde sidder foran TV og spiller

Bedre lyd. Bedre gaming.

Forbered dig på overvældende og medrivende gaming med subwoofere, der løfter spiloplevelsen til nye højder, og opadvendte højttalerenheder, der skaber en fantastisk surroundfornemmelse. Når du spiller, slår soundbaren automatisk over på Game Mode, hvis den er tilsluttet til et Samsung TV med Auto Game Mode, så du kan koncentrere dig om spillet i stedet for indstillingerne.

Et TV i en stue

Lydkvalitet tilpasset hver enkelt scene

Samsung soundbar analyserer lydsignalet og tilpasser automatisk lyden til hver enkelt scene. Med funktionen adaptiv lyd hører du stemmer tydeligt selv ved lav lydstyrke, så også lavmælte samtaler bliver lette at følge.

En fjernbetjening med et TV i baggrunden og to illustrationer, som visar et TV og en soundbar

Styr al lyd med fjernbetjeningen One Remote

Slip for at bruge flere forskellige fjernbetjeninger. Styr standardfunktionerne på soundbaren såsom strøm, lydstyrke og lydeffekter med Samsungs TV-fjernbetjening – direkte fra dit TV.