Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Samsung vaskemaskine med QuickDrive

Samsung QuickDrive – Vask lige så rent på den halve tid

Samsungs innovative QuickDrive™-teknologi reducerer vasketiden med op til 50 %, uden at det går ud over vaskeresultatet.
Samsung QuickDrive – Vaskemaskinen, der giver dig en chance til

Din personlige vaskeekspert

QuickDrive™-vaskemaskiner kan kobles på dit trådløse netværk, så du kan overvåge og styre vasken via en app på din smartphone. I appen finder du Q-Rator, som har flere smarte funktioner, der gør din vaskeoplevelse endnu mere fleksibel. "Laundry Recipe" fungerer som din personlige vaskeekspert, der anbefaler det mest velegnede vaskeprogram til din vask. "Laundry Planner" gør det muligt at indstille, hvornår vasken skal være færdig, så det passer til din hverdag. Og "HomeCare Wizard" holder din vaskemaskine i god stand ved at opdage eventuelle problemer og tilbyde hurtig fejlsøgning.

Samsung QuickDrive – Vaskemaskinen, der giver dig en chance til

Fremragende vaskeresultater med minimal indsats

Funktionen Auto Optimal Wash sikrer automatisk et optimalt vaskeresultat ved hjælp af 4 sensorer. Sensorerne registrerer mængden af vasketøj, og hvor snavset det er, og kan derudfra beregne den optimale mængde vand og vaskemiddel, som naturligvis tilsættes automatisk. Mens vasken er i gang, kontrollerer de patenterede sensorer, hvor snavset vandet er. Hvis det er nødvendigt, tilsættes der mere vaskemiddel, ligesom skylleprogrammet kan blive forlænget for at sikre et godt vaskeresultat.

Samsung QuickDrive – Vaskemaskinen, der giver dig en chance til

Put mere tøj i maskinen, mens vasken er i gang

AddWash har en smart dør-i-døren-løsning, så du nemt kan putte tøj i maskinen, selvom vasken allerede er i gang. For eksempel den der strømpe, du fandt under sofaen lige efter, du havde startet vaskemaskinen. Eller træningstøjet, du glemte i sportstasken i entréen. Bare sæt vaskeprogrammet på pause, og åbn AddWash-døren. Læg det tøj i, du havde glemt, og tryk på start. Nemt og fleksibelt. Det er muligt at lægge tøj i under hele vasken, så længe AddWash-ikonet lyser.

Samsung QuickDrive – Vaskemaskinen, der giver dig en chance til

Rent, også ved lave temperaturer.

Med ecobubble™-teknikken blandes vaskemidlet med vand og luftbobler, før det tilsættes til tromlen. Det opløser vaskemidlet og danner skum, som nemmere kan trænge ind i tøjet. Du får rent tøj, selv ved lave temperaturer, hvilket er mere skånsomt over for dit tøj.