Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Samsung The Frame

Samsung The Frame – Gør TV til kunst

Samsung The Frame er både et maleri og et TV. The Frame tilpasser sig lyset i rummet så billedet altid bliver en naturlig del af indretningen. TV’et har selvfølgelig også alle de førende teknologier og funktioner Samsung-TV’er er kendt for.

Art Mode

Dekorer dit hjem med kunst

Oplev en ny og stilsikker måde at vise dine personlige fotografier og yndlingskunstværker på. The Frame er designet til at blive en naturlig del af din indretning. Når det er tændt, får du et topmoderne TV med en fantastisk billedkvalitet og nem adgang til TV-programmer og streaming tjenester. Når det er slukket, bliver The Frame til et dekorativt billede med det indhold, du ønsker.

Samsung CollectionSamsung Collection

Nøje udvalgte kunstværker

The Frame er forudinstalleret med kunstværker fra kendte kunstnere, så du kan vælge det kunstværk, der passer bedst ind i din indretning. Kollektionen er nøje udvalgt for at give dig en kunstoplevelse ud over det sædvanlige.

Art Store

Art Store

Udbyg din kunstsamling efter behov

I Samsungs Art Store kan du opleve nye kunstværker og nemt skabe et nyt udtryk i dit hjem. I kollektionen finder du en række kunstværker i forskellige kategorier at vælge imellem. Find din favorit, og download direkte til TV'et eller via den særskilte mobilapp.
Min kollektion

Skab kunst af dine personlige billeder

Lad dine personlige minder blive en del af din indretning. Upload nemt dine personlige billeder til The Frame via en app på din mobiltelefon* eller USB-enhed.*Findes både til Android og iOS.

Mycollection

Passepartout & Farve

Vis din kunst frem

Fremhæv din kunst og find din favoritkombination af layout og farve på passepartouten. Du kan vælge mellem dusinvis af kombinationer. Valgmulighederne for passepartout-layout kan afhænge af det indhold du viser.

Art Store

Frame Design

Som et billede på væggen

Opdater dit hjem med et innovativt og smart design. Tilpas stilen på The Frame, og skab et dekorativt designelement, som sætter prikken over i'et i din indretning.

 FrameDesign
Art StorePersonligt valg af ramme

Find din stil blandt en række flotte rammer

Vælg den ramme, som passer bedst ind i dit hjem blandt farverne valnød, lyst træ eller hvid.* Rammen monteres med magneter. Det er derfor både hurtigt og nemt at tilpasse The Frame til dine ønsker.

*Hver enkelt ramme sælges som separat tilbehør.

Find din stil

 Customizable Frame

Lyssensor

Smart lysjustering som fremhæver kunsten

Ved hjælp af en indbygget lyssensor kan The Frame analysere lyset i rummet og automatisk tilpasse skærmens lysstyrke og farvetemperatur så billedet bliver mest autentisk. Oplev din kunst med naturlig farvegengivelse.


Lyst

 BrightSensor

Mørkt

Art Store

Sømløst design

No Gap vægmontering og usynlig

Med sine nye designløsninger redefinerer Samsung måden du ser TV på. Med det medfølgende Invisible Connection og No Gap-vægmontering kan du hænge The Frame op på væggen med et minimum af forstyrrende ledninger*.

*Montering sker ved hjælp af magneter, så du hurtigt kan tilpasse The Frame som du vil.
Art Store

4K UHD-TV

Oplev ægte RGB 4K UHD

The Frame har 4K/UHD-opløsning (3840 x 2160), som er fire ganger højere end Full HD-opløsning. 4K/UHD åbner døren til en helt ny TV-verden og leverer underholdning i høj kvalitet, med knivskarpe billeder, høj præcision og mange detaljer.

4K UHD
HDR
HDR

Oplev alle lyse detaljer

HDR-teknologien sikrer at de mørke dele af billedet vil se mørkere ud, samtidig som de lyse områder vil virke lysere. Resultatet bliver mere realistiske billeder med flere farver og nuancer.

Smart

Smartere end nogensinde

Med smartfunktionerne kan du enkelt navigere og finde det du vil se. Styr dine eksterne enheder med One Remote Control og find favoritunderholdningen samlet på et og samme sted i Smart Hub. Med Smart View kan du desuden streame indhold direkte til TV’et fra din mobiltelefon.

Smart

Interiørbilleder

Galleri

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

Installation af TV

Med vores Knowhow-tjeneste får du hjælp til installationen af dit nye TV. Vores specialister hjælper med alt fra udpakning og placering af TV’et, til opdatering og tilslutning af DVD-afspiller eller medieafspiller.