Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Vil du ha’ 400 kroner i rabat?

Nu kan du få grøn samvittighed og spare penge på samme tid. Du får nemlig 400 kroner i kontantrabat*, hvis du bestiller en 3-årig Fastpris MedVind® el-aftale fra SE Energi & Klima, når du handler i Elgiganten.

Når du har MedVind®, kommer din strøm ud af stikkontakten, som den plejer. Men vi sikrer, at den mængde strøm du forbruger bliver købt fra danske vindmøller som 100 % miljøvenlig vindenergi læs mere om MedVind® her.

Besøg dit nærmeste Elgiganten varehus og hør mere om rabatten.

*Gælder nye el-kunder hos SE Energi & Klima. Eksisterende el-kunder får 100 kr. i rabat.

Hvad er MedVind®?

MedVind® er klimavenlig strøm fra SE Energi & Klima.

Med en Fastpris MedVind® el-aftale får du strøm med grøn samvittighed og en fastlåst el-pris i 3 år. Så uanset hvor meget el-priserne stiger, betaler du den samme faste kWh-pris.

Samtidig gør du en forskel for den grønne omstilling, fordi vi sikrer at den mængde af strøm du forbruger bliver købt fra danske vindmøller. Vi garanterer, at mængden svarende til dit el-forbrug bliver købt som dansk vindenergi, uanset hvor i Danmark du bor.Fastpris el MedVind® er til dig, der vil ha’ :

  • El til en fast pris
  • grøn samvittighed, når du tænder for kontakten og bidrage til den grønne omstilling
  • have certificeret dansk vindstrøm
  • en fornuftig pris på klimavenlig strøm – du betaler kun 7 kroner ekstra om måneden, hvis du har et gennemsnitligt forbrug på 4.000 kWh årligt

Vi klarer det hele for dig. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske, når din nuværende el-aftale skal opsiges og flyttes til SE Energi & Klima.

Og bare rolig. Du har også strøm, når det ikke blæser. Du modtager altid strøm i din stikkontakt, uanset om det er vindstille eller blæsevejr. Med MedVind® sørger vi for, at den mængde strøm du bruger, bliver indkøbt fra en af vores mange vindmøller.

SE Energi & Klima

SE Energi & Klima har leveret strøm i mere end 100 år.

Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling i Danmark, og som energiselskab ser vi det ikke kun som en vigtig opgave at sælge grønne el-produkter. Vi er nemlig helt klare i mælet, når det handler om vindenergi: Vindkraft er en af de vigtigste energikilder på vejen mod en grøn omstilling. Vindmøller belaster stort set ikke miljøet og producerer 100% ren energi. Samtidig er vi ikke alene rige på vind i Danmark – vi er også verdensmestre i at udnytte energien.

Derfor indkøber vi strøm fra danske vindmøller og vi investerer massivt i landvind. Sammen med PFA ejer vi SE Blue Renewables, der med mere end 220 vindmøller er den største landvind-operatør i Danmark, der driver og producerer vindstrøm. Du kan læse mere om SE Energi & Klima her


*Gælder nye el-kunder hos SE Energi & Klima. Eksisterende el-kunder får 100 kr. i rabat.