OBS: Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb med Elgiganten som afsender. LÆS MERE
OBS: Der er i øjeblikket falske SMS'er i omløb med Elgiganten som afsender. LÆS MERE
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Sea of Thieves - Bliv en vaskeægte pirat

Sea of Thieves er et spændende eventyr i en delt verden, fuld af pirater, uventede farer og uvurderlige skatte. Bliv den pirat du altid har drømt om at være, del eventyret med venner, og lav dine egne regler, roller og mål. Rejs ind i en utrolig verden af urørte øer og mytiske monstre. Uanset om du er på togt i en gruppe eller alene, kommer du til at møde andre besætninger, uden at vide om de er venner eller fjender. Sea of Thieves er kun tilgængelig på Xbox One.
479
 
Sammenlign
Vis produkt
På lager online (25+)  
  • Action/Adventure
  • MMO
  • Til Xbox One
Læs mere om Sea of Thieves Xbox One
Bliv en vaskægte pirat

Bliv en vaskeægte pirat

Sea of Thieves giver dig den ultimative piratoplevelse i alt fra sejlads og søslag til udforskning og skattejagt - alt du har brug for, for at leve piratlivet og starte en ny legende. Spillet har ingen faste roller, så du har friheden til at møde verdenen og andre spillere som du ønsker. På færden mod at blive en piratlegende kommer du til at samle belønninger, opbygge dit rygte og tilpasse skuden og din karakter efterhånden som spillet er i gang - enten alene eller med venner.

Unik multiplayer-oplevelse

Oplev en innovativ multiplayer-oplevelse i en delt verden. Sea of Thieves er bygget op om at man samarbejder og arbejder mod fælles mål og belønninger. Begiv dig ud på episke eventyr på jagt efter legendariske genstande og begravede skatte, i en verden, hvor hvert eneste sejl på horisonten er et nyt mandskab. Kast dig ud i søslag med kanon, pistol og sværd, og jag efter fjendtlige skibe gennem dødelige storme.

 Innovativ multiplayer-oplevelse
 Fantastisk verden som udvikler sig

Fantastisk verden som udvikler sig

Spillet inviterer dig ind i en smuk verden med en unik stil. Sæt kursen mod det åbne hav og udforsk nye områder, øde øer og nedsunkne skuder. Tag på skattejagt baseret på kort eller ved at løse gåder, samtidig med at du må være forberedt på det uforudsigelige. Sea of Thieves leverer en verden som er i stadig udvikling gennem tilbagemeldinger fra spillerne. Nye spillemåder dukker op efterhånden som verdenen vokser og forandrer sig.

Eventyr på de syv have i ægte 4K

Spil Sea of Thieves på Xbox One X og oplev en rig, fantastisk verden fuld af pirater, farer og udforskningstrang, det hele i 4K!

4K med Xbox One X