Vi åbner dagligt kl 9.00 i varehusene og passer på hinanden - se mere
Vi åbner dagligt kl 9.00 i varehusene og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Elgigantens servicepartnere

Elgigantens samarbejdspartnere - Jottacloud

Jottacloud

Jottacloud er en norsk cloud tjeneste for både privat- og virksomhedsbrug. Tjenesten lader dig kopiere, synkronisere, gemme og dele filer på en sikker måde fra alle enheder. Disse filer gemmes trygt på miljøvenlige servere i Norge og er beskyttet af norsk privatlivslovgivning, i overensstemmelse med GDPR.

Firmaet, som står bag tjenesten, hedder Jotta. Det blev grundlagt i 2008 og er i dag lokaliseret centralt i Oslo og består af 20 ansatte. Navnet “Jotta” er hentet fra "Yottabyte", navnet på én trillion Terabytes. "Cloud" – eller skyen om du vil – er betegnelsen, der bruges om lagerplads og til filer på internettet. En slags onlinebackup.

Læs mere om Elgiganten Cloud

Elgigantens samarbejdspartnere - Tryg

Tryg AS

Tryg AS er et skandinavisk forsikringsselskab i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Selskabet er den næststørste leverandør af forsikringstjenester i Norden og er børsnoteret på Nasdaq OMX Copenhagen. Med en tryghedsaftale sikrer du hvidevarer og elektronik mod ulykker og skader. Den er gyldig i hele verden, og du slipper for at tænke på aldersfradrag.

Tryg er et selskab med en lang og stolt historie, og Tryg ønsker at være den bedste i branchen for forsikringer, mennesker og resultater. Tryg arbejder for, at bekymringer ikke skal stå i vejen for vores kunders hverdag.

Læs mere om Tryghedsaftalen

Elgigantens samarbejdspartnere - Santander

Santander

Santander Consumer Bank AS er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i år 1857. Banco Santander er den største bank i Eurozonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte og over 125 mio. kunder i mere end 40 lande. Banken blev etableret i Danmark i 2007 og startede med en enkelt ansat; den administrerende direktør. I dag er man over 250 kollegaer og holder til i Hvidovre.

Santander Consumer Bank er stærkt repræsenteret i Norden med mere end 1.400 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om finansiering

Elgigantens samarbejdspartnere - McAfee

McAfee

Hvorfor vælge McAfee? Fantastiske ting sker, når du går på nettet. Du handler, du bruger netbank, og du holder kontakten med dine venner. Måske ser du også et afsnit eller to af din favoritserie. Uanset hvad du foretager dig på nettet, sørger McAfee for, at du er tryg. McAfee beskytter dig, hver gang du går på nettet. Hvad enten det er via telefonen, hjemme-computeren, den bærbare eller hvor som helst. McAfee passer på dig.

McAfee beskytter hele husstanden. Efter en hurtig og nem installation blokerer McAfee effektivt alle trusler, beskytter dit privatliv og sørger for at din familie er tryg – på kryds og tværs af dine enheder.

McAfee og Elgigantens samarbejde er vokset over de sidste fem år, så vi kan tilbyde dig den bedste beskyttelse for alle dine enheder på nettet.

Elgigantens samarbejdspartnere - Ibas

Ibas

Ibas | Ontrack er verdensledende inden for rekonstruktion og genopretning af data, datasletning og dataefterforskning. Selskabet er internationalt anderkendt for sin ekspertise udi at redde vigtige data for sine kunder. Når du er i en datatabssituation, har du ofte bare én chance til at genoprette dine data.

Ibas-specialister bruger et egenudviklet program- og hardware til at håndtere ethvert operativsystem og opbevaringsmedium. Vores klientspektrum omfatter enkeltkunder, små og store virksomheder, privatpersoner og offentlige myndigheder.

Ibas har gratis vurdering af alle typer opbevaringsmedier, og du kan levere din enhed i din nærmeste Elgiganten-butik. Ibas kundecenter giver dig løsningsforslag og et pristilbud nogle timer efter modtagelse.