Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Singles Day - Verdens største shoppingdag er kommet til Danmark!

Elgiganten ønsker at give alle singler mulighed for at finde deres perfekte match – for hvem har besluttet, at ens match skal være en person. Forkæl dig selv med noget helt særligt og find dit perfekte match i Elgiganten. Selvom d. 11.11 kaldes for Singles Day, er det en fest for alle, hvor Elgiganten bugner af gode tilbud. Vi har særligt gode tilbud til dig i både her på hjemmesiden og i vores varehuse – og de er selvfølgelig til både singler og par. Glæd dig til at opleve Singles Day i Elgiganten...

Vi er klar igen til Singles Day d. 11/11 2018!

Singles Day er kommet for at blive. Elgiganten er klar igen med nye tilbud her på siden til Singles Day 2018. Du kan holde dig opdateret her på siden, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

The Fat Jewish

Instagram-Internetsensationen The Fat Jewish er kæmpe fan af Singles Day og går skridtet videre ved faktisk at date de produkter, han køber. Hvem siger, at din date absolut skal være et menneske? Så vidt vi ved, kan kærlighed være mange ting – såsom frituregryder, støvsugere og hårtørrere...

Meget mere end singlernes svar på valentinsdag

Dagen startede tilbage i 1990’erne som en anti-valentinesdag, hvor singler forkæler og fejrer sig selv. I 2009 tog Alibaba Singles Day til nye højder, da de lavede en masse tilbud til singler i særligt Kina. Tilbuddene inkluderede alt fra puder og rejser til gadgets. I dag er Singles Day blevet en online shoppedag i hele verden, og tilbuddene spænder over bredt – ligesom vi kender det fra Black Friday og Cyber Monday. Det er en af årets klart største tilbudsdage, hvor de virtuelle butikker bugner af gode tilbud – vi har gode tilbud til dig både online og offline.

Altid international Singles Day d. 11.11

Der er en helt særlig grund til, at det netop er d. 11 november, der er den internationale Singles Day. 11.11 kan nemlig skrives som one-one-one-one, og ettallet minder også om en enkelt person. Du kan altså sige, at datoen er en direkte personificering af at være enlig. Ligesom Black Friday altid er fredagen efter Thanksgiving, er Singles Day altid d. 11 november. Du kan godt glæde dig til, at vi slår dørene op – både de virtuelle og fysiske – så du kan benytte dig af de gode tilbud.

Butik og hjemmeside bliver fyldt med gode deals og tilbud

For at være sikker på, at du får glæde af de mange deals og tilbud, fejrer vi både dagen i vores butikker og på hjemmesiden. Du kan klare al shopping online hjemmefra, men du er selvfølgelig også velkommen i butikkerne. Her står vores personale klar til at svare på alle spørgsmål. Det kommer til at blive et brag af en fest, når vi fejrer singler og Singles Day. Du vil ikke være i tvivl, når du besøger os d. 11 november. Der er noget for enhver smag – og du er selvfølgelig også velkommen til at forkæle dig selv med vores spændende tilbud, selvom du ikke single.

Singles Day – hvor kommer det helt præcist fra?

Første gang Singles Day blev fejret var i 1993 på Nanjing Universitet. Her var det i begyndelsen unge mænd, der fejrede deres singleliv. Dagen spredte sig hurtigt til andre universiteter og derefter resten af samfundet, og det blev også for begge køn.
Singles Day blev fejret i ekstra stor stil i 2011, da dagen havde hele seks ettaller - 11.11.11. Dagen blev døbt ”Århundredets Single Day” pga. den unikke talkombination. Så hvad der startede som en anti-valentinsdags-fejring på et kinesisk universitet, er i dag en verdensomspændende dag, hvor butikkerne bugner af gode tilbud.

Find dit match til Black Friday eller Cyber Monday

Hvis du ikke fandt din mage eller ting til Singles Day – så fortvivl ikke! I Elgiganten bugner vi af tilbud til den kræsne single på Black Friday 2018 - både online og i butik. Du kan gøre store besparelser på elektronik til Black Friday 2018 i Elgiganten. Og orker du ikke en fysisk date, så gå online til Cyber Monday, hvor du i fred og ro kan surfe rundt i vores tilbud og finde dit match.