SINGLES DAY 11/11 - Vind din kvittering!
SINGLES DAY 11/11 - Vind din kvittering!
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Singles day

Find tilbuddene i varehus og online

TILBUDDENE GÆLDER FRA D. 11/11 KL. 10.00Forkæl dig selv med noget helt særligt og find dit perfekte match i Elgiganten. Selvom d. 11/11 kaldes for Singles Day, er det en fest for alle, hvor Elgiganten bugner af gode tilbud. Vi har særligt gode tilbud til dig i både her på hjemmesiden og i vores varehuse – og de er selvfølgelig til både singler og par. Glæd dig til at opleve Singles Day i Elgiganten.

Singles day

Find tilbuddene i varehus og online

Se alle tilbud herForkæl dig selv med noget helt særligt og find dit perfekte match i Elgiganten. Selvom d. 11/11 kaldes for Singles Day, er det en fest for alle, hvor Elgiganten bugner af gode tilbud. Vi har særligt gode tilbud til dig i både her på hjemmesiden og i vores varehuse – og de er selvfølgelig til både singler og par. Glæd dig til at opleve Singles Day i Elgiganten.

Bliv medlem af vores kundeklub og få chancen for at vinde din Singles Day kvittering tilbage.


Sådan gør du:
  1. Bliv medlem i Elgigantens kundeklub (det er gratis)
  2. Shop løs på Singles Day - online eller i varehus
  3. Du er automatisk med i lodtrækningen

Vi trækker lod blandt alle køb foretaget blandt klubmedlemmer d. 11/11. Vinderen får hele beløbet fra sin kvittering udbetalt i form af et gavekort til Elgiganten.

FORKÆL DIG SELV MED VORES SINGLES DAY TILBUD

*Tilbuddene til Singles Day gælder fra den 11/11 fra kl 10.00 i varehus og online. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, tryk- og billedfejl samt leveringssvigt. Tilbuddene gælder fra d. 11. november kl 10.00 og så længe lager haves, indtil det annoncerede antal er solgt, dagen ud eller hvis andet er angivet.

Meget mere end singlernes svar på valentinsdag (Wiki)

Dagen startede tilbage i 1990’erne som en anti-valentinesdag, hvor singler forkæler og fejrer sig selv. I 2009 tog Alibaba Singles Day til nye højder, da de lavede en masse tilbud til singler i særligt Kina. Tilbuddene inkluderede alt fra puder og rejser til gadgets. I dag er Singles Day blevet en online shoppedag i hele verden, og tilbuddene spænder over bredt – ligesom vi kender det fra Black Friday og Cyber Monday. Det er en af årets klart største tilbudsdage, hvor de virtuelle butikker bugner af gode tilbud – vi har gode tilbud til dig både online og offline.

Altid international Singles Day d. 11/11

Der er en helt særlig grund til, at det netop er d. 11 november, der er den internationale Singles Day. 11/11 kan nemlig skrives som one-one-one-one, og ettallet minder også om en enkelt person. Du kan altså sige, at datoen er en direkte personificering af at være enlig. Ligesom Black Friday altid er fredagen efter Thanksgiving, er Singles Day altid d. 11 november. Du kan godt glæde dig til, at vi slår dørene op – både de virtuelle og fysiske – så du kan benytte dig af de gode tilbud.

Butik og hjemmeside bliver fyldt med gode deals og tilbud

For at være sikker på, at du får glæde af de mange deals og tilbud, fejrer vi både dagen i vores butikker og på hjemmesiden. Du kan klare al shopping online hjemmefra, men du er selvfølgelig også velkommen i butikkerne. Her står vores personale klar til at svare på alle spørgsmål. Det kommer til at blive et brag af en fest, når vi fejrer singler og Singles Day. Du vil ikke være i tvivl, når du besøger os d. 11 november. Der er noget for enhver smag – og du er selvfølgelig også velkommen til at forkæle dig selv med vores spændende tilbud, selvom du ikke single.

Singles Day – hvor kommer det helt præcist fra?

Første gang Singles Day blev fejret var i 1993 på Nanjing Universitet. Her var det i begyndelsen unge mænd, der fejrede deres singleliv. Dagen spredte sig hurtigt til andre universiteter og derefter resten af samfundet, og det blev også for begge køn.
Singles Day blev fejret i ekstra stor stil i 2011, da dagen havde hele seks ettaller - 11/11/11 Dagen blev døbt ”Århundredets Single Day” pga. den unikke talkombination. Så hvad der startede som en anti-valentinsdags-fejring på et kinesisk universitet, er i dag en verdensomspændende dag, hvor butikkerne bugner af gode tilbud.

Find dit match til Black Friday eller Cyber Monday

Hvis du ikke fandt din mage eller ting til Singles Day – så fortvivl ikke! I Elgiganten bugner vi af tilbud til den kræsne single på Black Friday 2019 - både online og i butik. Du kan gøre store besparelser på elektronik til Black Friday 2019 i Elgiganten. Og orker du ikke en fysisk date, så gå online til Cyber Monday, hvor du i fred og ro kan surfe rundt i vores tilbud og finde dit match.

FÅ CHANCEN FOR AT VINDE DIN KVITTERING PÅ SINGLES DAY
- MELD DIG IND I KUNDEKLUBBEN