Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Smilende mand kigger på sin telefon

Hvordan skifter du telefon uden at miste indhold?

Synes du det er besværligt at skifte til en ny telefon? I denne guide fortæller vi dig alt, du har brug for at vide, når du skifter telefon. Stadig ikke overbevist? Så kan Elgiganten overføre indholdet og kontakterne for dig!

At få en ny telefon er fantastisk. Lige indtil, det går op for dig at du skal overføre alle dine ting og huske, hvilket kodeord der hører til hvor. Heldigvis har det aldrig været lettere at skifte fra en gammel til en nye telefon.

Afhængigt af mærket på din gamle telefon og din nye, er trinene du skal tage lidt forskellige. Uanset hvad, skal du altid sørge for, at din sikkerhedskopi er opdateret, så du er sikker på at overføre de nyeste data.

To æbler med hjerter på

Skift fra iPhone til iPhone

Du kan skifte til en ny iPhone på to måder. Tilsluttet iTunes med et kabel eller via iCloud. Begge metoder er forholdsvis lette og intuitive, men den ene har en enorm fordel. Hvis du bruger iTunes og et kabel, får du også alle dine apps med de fleste af dine adgangskoder. Du er bare nødt til at kryptere dine data, før du skifter.

Opret en adgangskode, som du vil bruge på din nye telefon, når du importerer dataene. Dermed slipper du får en del manuel download og for at logge ind igen. Hvis du vælger at bruge iCloud, skal du manuelt downloade de fleste af dine apps og logge ind igen.

Smilende kvinde kigger på sin telefon

Skift fra Android-telefon til Android-telefon

Afhængigt af din telefons mærke er der flere forskellige skifteløsninger. Samsung, Huawei og Sony har alle deres signaturløsninger. Dette gør det nemt at problemfri overføre data og kontakter mellem din gamle og nye telefon.

Læs mere om hvordan du flytter kontakter fra forskellige Android-mærker her.

Mand star med telefon i hånden.

Skift fra Android-telefon til iPhone

Hvis du skifter fra Android til iPhone, skal du downloade Apples ”Move to iOS”-appen. Den er tilgængeligt fra Google Play. Appen giver dig mulighed for at overføre billeder, kontakter, kalender og din Google-konto..

Dine apps bliver ikke overført, da Android-apps er forskellige fra Apple-apps. Imidlertid placeres iOS-versionen af dine nuværende apps i din App Store-ønskeliste for at gøre downloadprocessen lettere.

Telefon ligger ved siden af æske.

Skift fra iPhone til Android-telefon

Start med at downloade Google Drev på din iPhone. Vælg backup. Dette kan tage et stykke tid, så vær tålmodig. Når uploaden er færdig, skal du slukke for iMessage og alle andre apps, der bruger dit Apple-id. Ellers bliver sms’er fra andre Apple-telefoner omdirigeret som iMessage til din gamle telefon i stedet for at ankomme som almindelig sms til din nye Android-telefon. Når du logger ind på Google Drev på din nye Android-telefon, vises alle dine kontakter, fotos og kalenderbegivenheder.

Men hvad med iMessage, apps fra App Store og dine iTunes-filer? For at flytte dine sms’er, gratis apps og musik kan du bruge en adapter, hvis din nye telefon er en Samsung Galaxy. Den kommer med din Samsung-telefon. Adapteren kan endda også flytte alle dine andre filer, så du slet ikke behøver at udføre backup-proceduren via Google Drive. Det er den hurtigste måde at flytte dine apps på, men du kan også overføre dine iPhone-data til Samsung via wi-fi, ved hjælp af Smart Switch-appen på din Galaxy. Hvis du har en Sony- eller en Huawei-telefon, kan du overføre filer ved at bruge enten en Windows-pc eller Mac. Log ind i iCloud og download alt til din computer. Tilslut din Android til din pc, og vælg, hvilke filer du vil overføre.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: