Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Køb nu og byt frem til 24. februar 2019
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
 Sommerfest i solen

Sommerfest i solen

Vi bliver alle ekstra festglade i sommermånederne. Måske bliver der holdt et brag af en sommerfest på arbejde, eller måske er du inviteret til bryllupsfest. Ligegyldigt hvilken slags fest du skal til, så er det vigtigt at du ser godt ud.

Før du tager afsted

De fleste vil gerne være se ekstra godt ud, når vi skal til fest. Måske er du i så god tid, at du gerne vil træne lidt inden sommerens mange fester? Så var det måske en ide med et smart tilbehør som f.eks. et aktivitetsarmbånd eller sportsur. Vi har her samlet en masse tilbehør der kan gøre din træning lettere.


Er formen allerede som du ønsker, men trænger benene måske til at blive sommerklar, så er det måske en ide med en epilator eller ladyshaver. Er du en mand med et stort skæg kan det være en ide at trimme det og manken inden det bliver for varmt .


 Sommerfest i solen
 Sommerfest i solen

Få sat håret flot

Når du skal sætte håret til en festlighed, er det en god ide at være i god tid – ikke noget med at stå under bruseren en halv time inden du skal afsted og vaske håret. Der findes mange lærker frisurer at vælge imellem, lige fra stramme opsætninger til bløde lokker der danser rundt om ansigtet. Men uanset hvilken frisurer du vælger, så har du brug for gode redskaber som f.eks. et glattejern, et krøllejern eller et krøllejern til bølgede hår. Med produkter fra den norske stylist Jan Thomas, er du godt på vej, og Jan Thomas har lavet en guide til, hvad du skal overveje, når du skal have sat håret til fest.

Minderne fra festen

Ligegyldigt om du er til sommerfest med dit arbejde, eller om du skal til årets sommerbryllup, så er det sjovest, når du kan se tilbage på festen og mindes hvordan det var. Den bedste måde at gøre det på er selvfølgelig med billeder. Og for at tage gode billeder, skal man have et godt kamera . Med en selfiestick får du taget ekstra sjove og gode billeder.


Måske er nogle af de billeder, du har taget så gode, at du vil have dem fremkaldt. Med Eligantens fotoservice får du taget ekstra sjove og gode billeder.


 Sommerfest i solen

Læs mere om vores mange sommerprodukter her:

Sidst opdateret 14-06-16 07:39:13