UDSALG og en masse gode tilbud: Se den nye avis her
UDSALG og en masse gode tilbud: Se den nye avis her
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Trådløse hovedtelefoner i 1000x-serien fra Sony

 Sonys 1000x-serie med trådløse hovedtelefoner
1000x-serien fra Sony består af trådløse hovedtelefoner i topklasse. Vælg mellem ørepropper helt frie for ledninger, in-ear-hovedtelefoner med nakkebøjle og around-ear hovedtelefoner med støjreduktion.

WF-1000X – helt trådløse hovedtelefoner

WF-1000X sidder sikkert og behagelig i ørene, samtidig med de lukker støj fra omgivelserne ude. Hovedtelefonerne kommer med adaptiv lydkontrol som registrerer din aktivitet automatisk, for eksempel at du går eller er om bord i et fly, og justerer indstillingerne for omgivelseslyd derefter. WF-1000X har 3 timers batteritid, og du lader propperne i et etui når du ikke bruger dem.

1000XM2 – trådløse hovedtelefoner

Sony 1000XM2 trådløse around-ear hovedtelefoner er udstyret med aktiv støjreduktion, så du kan lytte til musik uforstyrret selv i larmende omgivelser. Smart Listening-funktionen registrerer automatisk din aktivitet og tilpasser støjreduktionsniveauet efter omgivelserne. Disse trådløse hovedtelefoner har 30 timers batteritid med støjreduktion og yderligere 8 timer uden funktionen.

WI1000X – trådløse hovedtelefoner

Med Sony trådløse in-ear hovedtelefoner WI1000X får du altid optimal lydkvalitet eftersom de justerer støjreduktionen automatisk efter omgivelserne omkring dig. Hovedtelefonerne kommer med vibrerende nakkebøjle så du aldrig går glip af en samtale, og smart kabelbetjening som sørger for sikker opbevaring af ørepropperne når de ikke bruges. Desuden har de en batteritid på 10 timer.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 18-10-17 10:45:33