Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Sony XE93 - Det ultimative 4K HDR-TV

Sony XE93 er det bedste fra to verdner. Et unikt og elegant XE93 TV kombinerer et ultratyndt design med utrolige detaljer og er kort sagt et 4K HDR TV når det er allerbedst.
Sony XE93 - 4K High Dynamic Range

Oplev virkeligheden på TV’et

Sony XE93 repræsenterer kraft, ydelse og skønhed. Med HDR (High Dynamic Range), den nye standard indenfor billedkvalitet, får du betydelige flere farver, mere kontrast og mere skarphed end tidligere. Med Sony 4K HDR TV forbedres billedet yderlige igennem teknikker som 4K X-Reality PROTM PRO og TRILUMINOS DisplayTM. Dette gør billedet så virkelighedstro, at du kommer til at tro, at du befinder dig inde i det.

De nyudviklede 4K HDR Processor X1 Extreme processorer klarer desuden 40 % mere billedbearbejdning i realtid end tidligere modeller. Dette gør at alt du ser på, skaleres op til en kvalitet tæt på 4K HDR.

X-tended Dynamic Range™ PRO og TRILUMINOS™-skærm

Utrolig kontrast og levende farver

Med X-tended Dynamic Range™ PRO giver Sony XE93 dig en kontrast af absolut topkvalitet. Teknikken lader dig nyde en nat med gnistrende lyspunkter og dybe sorte farver. Med en kontrast der er op til ti gange højere end ved traditionelle LED-TV, gør XE93 forskellen mellem mørke og lyse scener større.

Hvad er egentlig en TV-oplevelse uden intense og levende farver? Sony XE93’s TRILUMINOS-skærm sætter nye standarder med en bredere farveskala, der gengiver alle nuancer så naturtro som muligt. TRILUMINOS-skærmen giver dig en utroligt levende oplevelse.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

Få dit TV sat op, så den er klar til brug

Klargøring af TV

Et nyt TV kan bringe mange udfordringer med sig i forhold til funktioner og indstillinger. Derfor kan du med vores Knowhow-tjeneste få hjælp med indstillinger og opdateringer, så dit nye TV er helt klar til at give dig den optimale TV-oplevelse.

Sidst opdateret 15-03-17 15:45:08