SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Sony Xperia 10

Med smartphonen Sony Xperia 10 får du en underholdningsmaskine i topklasse. Med et bredformat på 21:9, giver 6 tommers skærmen en bedre brugeroplevelse til multitasking samt en mere medrivende oplevelse ved film og video.
Sony Xperia 10 i forskellige farver

Bredt format, men slankt design

Sony Xperia 10 er lavet i et slank design, der passer perfekt i din hånd. Med den 6 tommer store skærm med 21:9-bredformat får du bedre overblik og plads til at gøre mere med din smartphone. Størrelsen gør at du nemt kan multitaske og bruge to apps samtidigt. Du kan se en YouTube-video, mens du fx er på Facebook eller have kortet åbent, mens du tjekker adressen i en besked. Side Sense og appstarteren sørger for at dele skærmen nemt og hurtigt.

Person tager billede af blomster med Sony Xperia 10

Kamera

Med de to kameraer på 13 MP og 5 MP kan du optage videoer og tage fotos i samme format, som anvendes i rigtige film. Med Bokeh-effekt funktionen får dine fotos en exceptionel dybde. Bagefter kan du nyde dine egne videoer eller film og serier fra dine foretrukne streamingtjenester på din smartphone i det 21:9-format, de er beregnet til at blive set i.

Kvinde lytter til musik med Sony Xperia 10

Højttalere

Sony Xperia 10 giver dig ikke blot smukke billeder, men også kvalitetslyd. Så hvad enten det gælder din yndlingsfilm eller din favoritsang vil lyden være i top. Lyden i høj opløsning og med DSEE HX og LDAC gør, at hvert musiknummer er tæt på originalindspilningen. Og med et batteri på 2870 mAh kan du lytte til din yndlingsmusik endnu længere.

Sony Xperia 10 Plus

Storebror Sony Xperia 10 Plus

Sammen med Sony Xperia 10 kommer også telefonen Sony Xperia 10 Plus. 10 Plus er lidt større og har en 6,5” skærm, men har det samme 21:9 bredformat, som er perfekt til multitasking og videoer. De to kameraer er på henholdsvis 12 MP og 8 MP og har samme Bokeh-effekt funktion som 10’eren. Batteriet er også lidt større på 3000 mAh.

Sony Xperia L3

Lillebror Sony Xperia L3

Er du til en lidt mindre telefon, har Sony også en model til dig. Sony Xperia L3 har en skærm på 5,7” i 18:9 format. Telefonen har et dobbelt hovedkamera på 13MP + 2 MP og Bokeh-effekt funktion på både hoved- og frontkamera. Selvom vi her kalder Xperia L3 for lillebroren, har den et større batteri end de to andre på hele 3300 mAh.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: