Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Få det hele med Sony Xperia XZ Premium

Med Sony Xperia XZ Premium får du det hele med! Som den første smartphone i verden kan XZ Premium vise dig dine omgivelser i flot 4K HDR-kvalitet på en 5,5” skærm. Motion EyeTM-kameraet sikrer, at du får alle detaljerne med på dine billeder og videoer. Under det smukke og elegante ydre arbejder den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor for, at din telefon kører hurtigt og effektivt.

Se verden skarpere på 4K HDR-skærmen

Xperia™ XZ Premium er verdens første smartphone med 4K HDR-skærm. Normalt får du 4K HDR-opløsning, når du ser TV på fx Sony Bravia-TV, men nu kan du også få knivskarpe billeder med klare farver og optimale kontraster på din telefon.

TRILUMINOS™ teknologien viser hele 138% af farvespektret, som almindelige skærme kan vise. Så hver eneste nuance bliver vist og gør dine billeder og videoer mere levende.

Sony Xperia XZ Premium silver

Motion Eye-kamera fanger det hele

Motion Eye-kameraet er så avanceret, at det opfanger detaljer det menneskelige øje normalt ikke kan se. Den laserstyrede autofokus og kameraets bevægelsessporing er altid et skridt foran og begynder at lagre billeder, allerede før du overhovedet når at trykke på knappen. Med Motion Eye-kameraet kan du optage 960 billeder i sekundet og se dem i superslowmotion. Kameraet optager 4 gange langsommere end andre smartphones, så du får alt dramaet og alle detaljerne med.

En helhedsoplevelse

Med Xperia™ XZ Premium får du det hele – den er ikke bare elegant, men også praktisk. Telefonen er både vand- og støvafvisende*, så hvis du bliver fanget i regnvejr, behøver du ikke bekymre dig om din telefon.

Bag- og forsiden er beskyttet af Corning® Gorilla® Glass 5, som også gør det let at tørre smuds og fingeraftryk af.

Inden i telefonen gemmer sig den kraftige Qualcomm® Snapdragon™ 835-processor, som giver dig superhurtig forbindelse, fantastisk grafik, enestående ydelse og et endnu mere effektivt batteri. Kort sagt alt kommer til at gå hurtigere og giver dig en bedre oplevelse.

Sony Xperia XZ Premium sort

*Xperia XZ Premium er vand- og støvafvisende og der sker ikke noget, hvis du fx bruger den i regnvejr. Men husk: Alle åbninger skal være helt lukkede, hvis du fx skyller telefonen under hanen. Du bør ikke lade telefonen komme helt under vand og bør holde den væk fra havvand, saltvand, klorvand eller væsker som fx drikkevarer. Ved misbrug eller fejlbrug frafalder garantien. Enheden har beskyttelsesklassifiseringen IP65/68. Du finder mere information på www.sonymobile.com/waterproof. Vær opmærksom på at Xperia har en USB-port uden dæksel. USB-porten skal være helt tør inden du lader telefonen.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Elgiganten Cloud til alt dit indhold

Elgiganten Cloud

Pas på dine personlige data, vigtige filer og uerstattelige minder! Med Elgiganten Cloud tjeneste får du online lagringsplads og kontinuerlig sikkerhedskopiering via internettet. Alt sker automatisk og du får nem adgang til din data og til at dele indholdet med andre, uanset hvor du er.

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 18-05-17 09:26:27