Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact - tager underholdning til et nyt niveau

Sonys nye flagskib Xperia XZ2 og den mindre model Xperia XZ2 Compact er begge designede til at være den ultimative underholdningstelefon. 4K HDR-optagelse, Dynamic Vibration System, High-Resolution Audio, stereohøjttalerne og næste generations Motion Eye-kamera giver dig et helt nyt perspektiv på underholdning i en smartphone.
Få PlayStation Plus abonnement ved køb af Sony Xperia XZ2

Få PlayStation Plus når du køber den nye Sony Xperia XZ2 eller XZ2 Compact

Få et helt års abonnement på PlayStation Plus (værdi 349 kr.), når du køber en Sony Xperia XZ2 eller XZ2 Compact mellem 6. april og 31. august 2018.

PlayStation Plus er et abonnement, der giver dig mulighed for online-multiplayer funktioner, månedlige spil, eksklusive rabatter og meget andet. På den måde kan du også tage din spiloplevelse til et helt nyt niveau.

Du henter dit PlayStation Plus abonnement via Xperia Lounge-appen på din nye Xperia smartphone.

Aldersgrænse og yderligere vilkår og betingelser gælder, se www.sonymobile.com.

 Sony XZ2

Storebror XZ2

Sony Xperia XZ2 er hele 5.7” og kommer i et lækkert, elegant design med smukke kurver og en flot finish. Den har en ubrudt 3D-glasoverflade, hvilket giver dig en ramme helt uden samlinger. XZ2 kommer i 4 flotte farver: Liquid Silver, Ash Pink, Deep Green og Liquid Black.

 Sony XZ2 Compact

Lillebror XZ2 Compact

XZ2 Compact er en lidt mindre og mere kompakt version af XZ2, med en skærm på 5”. På trods af dette er den bestemt ikke gået på kompromis med hverken funktioner eller design. Den har det samme smukke, sømløse design som XZ2 og findes i 4 lækre farver: Black, Moss Green, Coral Pink og White Silver.

See it

Både Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact har en Full HD + HDR-skærm, der giver nyt liv til alle dine yndlingsprogrammer og -film med krystalklare detaljer og iøjnefaldende farver. Med XZ2 og XZ2 Compact kan du opleve 4K HDR-videooptagelse. Med mere kontrast, flere farver og flere detaljer i hver eneste scene kommer dine videoer tættere på biografkvalitet. Du kan også optage i Full HD Super-slowmotion for at opnå en ekstra dramatisk effekt og fange de detaljer som øjet normalt ikke fanger. Med Sonys nye, avancerede Motion Eye-kamera på 19 MP kan du tage dig ekstremt virkelighedstro billeder. Bliv ekstra kreativ og forvandl dine selfies til 3D-modeller med 3D Creator.

 Sony XZ2 Compact
 Sony XZ2 Compact

Hear it

Få endnu mere ud af din musik med Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact - High-Resolution Audio og de frontplacerede stereohøjttalerne løfter dine underholdningsoplevelser op på et helt nyt niveau. De lydforbedrende teknologier gør, at du altid får en exceptionel musikoplevelse, næsten som om du befandt dig i studiet. Selv komprimerede filer lyder bedre, fordi DSEE HX forbedrer kvaliteten, så de kommer tættere på den originale optagelse.

Feel it

Mærk din telefon. Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact kommer med Sonys nye Dynamic Vibration System. Telefonens lyddata bliver analyseret med Sonys unikke algoritme, hvorefter en lille motor inde i telefonen omdanner den til dynamiske vibrationer. På den made kan du føle rytmen helt ud i fingerspidserne.

 Sony XZ2