Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Spør Google Home

Hvad kan du spørge Google Assistant om?

Takket være Google Home er hjælpen aldrig langt væk, og du kan spørge om hjælp til de meste. Planlæg din dag, få en vejrudsigt og sæt din yndlingsmusik på. Og det allerbedste er, at alting foregår på dansk.
Google Home hjælper dig i køkkenet

Google gør madlavning let som en leg

”Hey Google, skriv mel på indkøbslisten”. Så enkelt er det at sikre, at du husker at handle alt det, du har behov for, og Google hjælper dig hele vejen fra indkøb til det færdige måltid. Spørg Google, hvor mange deciliter der går på en liter, og bed Google om at sætte en timer på, så pizzaen ikke bliver brændt. Hvis du tæller kalorier, kan du jo spørge Google: ”Hey Google, hvor mange kalorier er der i et æble?”

Google Home – din personlige meterolog

"Hey Google, kommer det til at regne i dag?"

Man ved aldrig med vejret, og en skyfri himmel kan hurtigt blive overskyet og give regn. Derfor er det smart at kunne spørge Google, hvordan vejret bliver. Måske skal du finde varmere tøj frem, end du havde tænkt dig, eller måske er det smart at tage solcreme med. Spørg Google, så du ved, hvad du skal forberede dig på.

 Google til tjeneste

Google er altid til tjeneste

Google Home fungerer også med en række andre smarte produkter, og i denne artikel finder du af mere om hvilke. ”Hey Google, sluk kaffemaskinen” eller ”Hey Google, sluk lyset” giver dig fuld kontrol, og med kommandoen ”Hey Google, afspil The Crown på Netflix” slipper du for at finde fjernbetjeningen frem.

Billede af en Google Home på børneværelse

Hører Google Home alt, hvad du siger?

Du spekulerer måske på, hvad Google Home hører, og hvad den ikke hører – og måske er du bange for at føle, at du bliver aflyttet. Sådan er det heldigvis ikke. Google Home lytter kun efter kommandoen i korte brudstykker. Bliver kommandoen ikke registreret, vil brudstykkerne heller ikke blive gemt, og der sendes heller ingen information fra din enhed. Det er først, når du siger ”Hey, Google”, ”Ok, Google” eller trykker længe på toppen, at enheden opfanger information. Du vil se enheden lyse op, og det er sådan, at du altid ved, hvornår en optagelse er i gang. Den information, du deler med Google Home, vil heller ikke kunne opfanges af andre, og Google deler den heller ikke med andre firmaer. Dermed ved du, at din samtale med Google Home er tryg, og at Google Home kun hører det, du vil have, at den skal høre.

Læs mere om sikkerhed og beskyttelse af dit privatliv i et smart hjem her.

Google Home support

Har du behov for hjælp til installeringen af Google Home?

Ny teknologi er ikke altid lige let at blive klog på, men vi kan hjælpe dig i Elgiganten. Med vores tjeneste Google Home Support får du hjælp til opsætning og installation af Google Home samt download og konfigurering af appen.

Det eneste, du har behov for, er wi-fi og en stikkontakt, så fikser vi resten.

Få hjælp med installeringen af Google Home.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: