Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om mobiltelefoner

I denne artikel svarer vores eksperter på de hyppigste spørgsmål Elgiganten-kunder har om smartphones, iPhone og Android.

Hvilken slags mobil skal jeg købe?

Når det gælder mobiltelefoner, kan du vælge mellem iPhone og Android. Det kommer lidt an på hvad du er vant til at bruge, og måske også hvad din familie bruger. Vi har alle typer telefoner, som har alt fra de bedste kameraer til god lyd, og du kan finde telefoner i alle prisklasser.

Hvilken mobil er bedst til at tage billeder?

Når det kommer til mobilkameraer, er der sket store forandringer de seneste år – du behøver ikke længere slæbe et spejlreflekskamera rundt for at tage flotte billeder. Telefonen klarer jobbet. Der er også store forskelle mellem modellerne, så det kommer også an på, hvad du vil bruge det til. Du har mulighed for at tage portrætter, og du kan optage video i 4K Ultra HD. Det er noget af det vi kan hjælpe dig med i vores butikker, så kig forbi. Læs mere om de mobiler, der er bedst til at tage billeder.

Får jeg brug for en skærmbeskytter på mobilen?

Vi anbefaler skærmbeskyttelse på telefonen. Hvis du er så uheldig at tabe telefonen, og skærmen går i stykker, kan den blive dyr at fikse. Desuden anbefaler vi et cover som ekstra beskyttelse. Det er bare at komme forbi en af vores butikker, og så hjælper vi dig med at sætte glasset på. Find cover eller etui til mobiler.

Kan jeg skifte mellem Android og iPhone?

Der er selvfølgelig muligheder for det. Nu er det enklere end nogensinde at flytte mellem Android og iPhone. Du kan også gøre selv, eksempelvis via cloud-lagringstjenester. Eller du kan komme forbi en af vores butikker, så hjælper vi dig med at overføre dit indhold.Læs om hvordan du overfører kontakter til en ny telefon.

Hvor lang batteritid har nye mobiler?

Nye mobiler i dag har ekstremt gode batteritider. Det anbefales at du ikke lader telefonen op til 100 %. Hold det helst mellem 80–20 %. Så holder telefonens batteri endnu længere. Vi fraråder også at lade telefonen op natten over, da det i så fald ofte bliver ladet op mere end nødvendigt.Læs om hvordan du sparer strøm på mobilen.

Læs mere om vores mange produkter: