Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om ovne

Eksperter fra Elgiganten hjælper dig med at besvare dine spørgsmål om ovne. Se med her – så får du nemlig lettere ved at vælge din nye ovn!

Støvsuger FAQ - ofte stillede spørgsmål

Den bedste måde at rense ovnen på, den eneste rigtige måde, er ved at vælge en ovn, der har pyrolyse-rens. Det fungerer på den måde, at ovnen varmer ekstremt højt op, hvorved alt fedt i ovnen brænder af og bliver til støv, og så kan du tage en klud og tørre ovnen efter.

Hvis du bruger kemikalier til at rense med, er det en god idé at åbne vinduer og døre, efter at du har gjort det. Og så bare den helt almindelige daglige rengøring med en våd klud.

Få mere at vide om rengøring af ovne.

Se vores samlede udvalg af ovne.

Dampovne findes der forskellige udgaver af. Der er nogen på 25% damp og helt op til 100% damp. Dampovnen kan hjælpe med en sprødere overflade på eksempelvis kylling. Det kan gøre skorpen på brødet supertynd og crisp. Du kan bruge 100% dampovne til at sous vide, så du kan tage madlavningen til næste niveau.

Se vores samlede udvalg af dampovne.

Når du skal stege bacon i ovnen, kommer der lige et insider-tip: Put papir under baconen og spred den godt ud på en plade ved 175 grader, så går du aldrig tilbage til den traditionelle måde med stegepanden. Mange nye ovne har nogle funktioner, hvor du kan stege maden hurtigere ved en hurtigere opvarmning af ovnen.

En kombiovn er en perfekt løsning til det moderne køkken. Du kan kombinere både en mikroovn med en dampovn og en traditionel varmluftsovn. Så kan du lave en lækker, hel kylling, der bliver sprød udenpå og mør indeni på bare 25 minutter. Det gør din hverdag noget nemmere.

Se vores samlede udvalg af kombiovne.

En smart-ovn er et perfekt valg, hvis du vil have en nemmere madlavning. Du kan bruge din telefon eller tablet til at få opskrifter ind fra kogebøger på nettet. De overføres til din ovn, og så putter du bare maden ind, og så gør ovnen resten for dig.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: