Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om støvsugere

Eksperter fra Elgiganten hjælper dig med at vælge støvsuger, robotstøvsuger eller ledningsfri støvsuger – og så be- eller afkræfter vi nogle myter. Se med her!

Støvsuger FAQ - ofte stillede spørgsmål

Den støvsuger, du skal vælge, afhænger af, hvor stort dit hus er, og hvor du skal bruge den. Elgiganten har både robotstøvsugere, batteridrevne støvsugere og traditionelle støvsugere med poser.

De traditionelle er gode til møbler og tæpper, som kræver ekstra sug.

Robotstøvsugeren kan køre om natten. Så slipper du for at se på den.

Den batteridrevne kan tages med ud i bilen. Den kan stå i et kosteskab, så den ikke fylder.

Du kan vælge lige det, du vil: Vi har det hele.

Se alle vores støvsugere og rengøringsmaskiner

Har du en hund, der fælder kan man få en støvsuger, der er designet til hundehår. Et børstehoved trækker hårene op fra tæpper og møbler. Et filter sorterer bakterier og støv væk fra hundehårene.

Få mere at vide om støvsugere til kæledyrsejere.

Mange spørger, om edderkopper kan kravle ud af støvsugeren igen. Vi har støvsugere med poser, som lukker til. Så støvsuger man en edderkop op, kommer den ikke ud igen. Vi vejleder til, hvilken der er bedst til at suge edderkopper op.

Batteritiden på de håndholdte støvsugere har udviklet sig meget. Nu kan du få batteristøvsugere, der kan støvsuge i op til en time. Med hurtigopladeren kan støvsugeren køre næsten ubegrænset. Batterilevetiden er ikke et problem mere.

Derfor bør du vælge en ledningsfri støvsuger.

Du bestemmer selv, hvornår du vil støvsuge, men med en robotstøvsuger kan der for eksempel støvsuges, når du er på arbejde. Med de håndholdte kan du støvsuge på bare fem minutter. Vi har også støvsugere med superlavt lydniveau.

Se vores lydsvage støvsugere.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: