Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om TV

Vores eksperter svarer på ofte stillede spørgsmål om TV’er, og hvad begreberne 4K, HDR, QLED, OLED og smart-TV betyder. Se med her!

TV FAQ - ofte stillede spørgsmål

De fleste fjernsyn i dag er Smart-TV, hvilket vil sige, at du kan hente apps ned til dit fjernsyn, uden at skulle tilslutte andre enheder til dit TV. Så har du wi-fi på dit fjernsyn, kan du hente spil, musik og andre tjenester. Det er populært at bruge det til streamingtjenester som Netflix, Spotify, HBO og Viaplay. Afhængigt af hvilket TV du vælger, tilbyder det en lethed for dig.

4K, også kaldet Ultra-HD, er et udtryk for opløsning. Hvor man før havde fuld HD, er det i højere grad blevet standard, at man får fjernsyn med 4K. Opløsningen er fire gange så høj som fuld HD, og det giver et meget skarpt billede. Selvfølgelig afhænger det af, hvad man afspiller på fjernsynet, men de bedste fjernsyn kan faktisk opskalere det materiale, som de får, for at give dig det bedst mulige billede.

Se alle vores TV med 4K.

Se alle vores TV med 8K.

I OLED bliver lyset genereret i hver individuel pixel, og det, som det giver dig, er nogle fantastiske sort-niveauer. Forskellen mellem lys og mørke er utrolig stor.

På QLED har man fordele af et fjernsyn, der kan producere rigtig meget lys. Det vil sige, at hvis du har meget lys derhjemme – eksempelvis store vinduer i nærheden af fjernsynet – vil denne type TV kompensere for den mængde lys ved at lave det selv. Og det giver et skarpt billede selv i de lyse dagtimer.

Se alle vores TV med OLED.

Se alle vores TV med QLED.

HDR står for High Dynamic Range, og de fleste fjernsyn fra mellem til topklassen har faktisk HDR. I de bedste klasser får du en ekstrem stor forskel mellem det lyse, som bliver lysere, og det mørke, som bliver mørkere.

Se alle vores TV med HDR

Læs mere om vores mange TV produkter her: