Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Spørg os om vaskemaskiner

Eksperter fra Elgiganten hjælper dig med at besvare dine spørgsmål om vaskemaskiner. Se med her – så får du større udbytte af din nuværende vaskemaskine, eller du får lettere ved at vælge en ny.

Vaskemaskiner FAQ - ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan vaske sko i vaskemaskinen nu. Mange nye maskiner har lavere temperatur, og du kan selv vælge centrifugering eller ej. Fjern såler og snørebånd inden vask. Lad dem tørre ude. Put dem ikke i tørretumbleren.

Få overblik over alle vores vaskemaskiner.

Vådt tøj har ikke godt af at ligge for længe i vaskemaskinen. Med de nye maskiner med wi-fi og Smart Control får man en notifikation på mobilen, når vaskemaskinen er færdig. Og så kan du hænge tøjet til tørre.

Undgå at tøjet ligger for længe i vaskemaskinen: Få overblik over alle vores vaskemaskiner med wi-fi.

Der er stor forskel på, hvor meget vand programmerne bruger. Næsten alle maskiner i dag har et økoprogram, hvor maskinen får den tid, den skal bruge. Derved kan du spare vand. Det koster lidt på tiden. Du kan tilvælge hurtigprogrammer, hvor du bruger lidt mere vand. Men så sparer du en masse tid.

En vaskemaskine skal ikke hoppe! Der kan være mange grunde til, at den gør det. En af dem er, at den måske er den gammel og slidt. De nye maskiner har bedre ophæng og motor. Og så hopper de ikke.

Undgå at en ny vaskemaskine larmer og hopper rundt på gulvet: Husk at fjerne transportbeslagene på din nye vaskemaskine.

En del vaskemaskiner og tørretumblere kan stables oven på hinanden for at spare plads.

Er det et problem med maskiner oven på hinanden, kan man få en kombi-maskine, hvor du både har vask og tørring i én og samme maskine. Se vores kombinerede vaskemaskiner og tørretumblere.

Det kan desuden være en god idé at vælge en vaskemaskine med varmepumpeteknologi for at spare energi.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: