Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Star Wars droner til en ægte Star Wars fan

Star Wars droner til den ægte Star Wars fan
Er du eller en du kender en rigtig Star Wars fan, så er her den gadget du mangler! Med en Star Wars drone får du en drone med en høj ydelse og præcision. Hver af dronerne har utrolige detaljer og er håndmalet i allerhøjeste kvalitet - du får derfor et helt unikt Star Wars memorabilia, med eget unikt produktionsnummer og en displaykasse, så den altid vil tage sig ud fra sin bedste side.
Star Wars droner

74-Z Speed bike

Tag rollen som en Scout Trooper på planeten Endor og genoplev scenerne fra The Return of the Jedi. Du flyver rundt med en utrolig præcision og hastighed. Manøvre rundt med ynde eller kæmp mod dine venner i et drone-ræs.

Star Wars droner

T-65 X-Wing Starfighte

Tilslut dig Rebel Alliance med denne T-65 X-Wing Starfighte. Dronen flyver med en kraft og præcision, der vil få RD-D2 til at bippe af fryd. Genoplev de bedste scener fra Star Wars med din helt egen laser X-Wing Starfighter.

Star Wars droner

Tie Advance X1

Tilslut dig The Empire og flyv i Darth Vaders egen starfighter. Kæmp mod venner og tag din starfighter med ud på utrolige stunts, som kun Darth Vader selv ville kunne manøvre.

Appen hjælper dig med at flyve

Med appen kan du vha. den Star Wars tematiserede flystimulator lære hvordan du skal flyve og manøvre de tre Star Wars droner. Flysimulationerne er komplekse og lærer dig alt fra simple vendinger til hvordan du undgår fjenderne i kamp.

For i kamp kommer du

Dronerne er udstyret med laser, der kan bruges i kamp under flyvningen. Med dronerne laser kan du kæmpe i en form for tagfat mod dine venner og se hvem der er den bedste jagerpilot.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 30-08-17 22:28:17