Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Star Wars hos Elgiganten

Star Wars hos Elgiganten

Hos Elgiganten elsker vi Star Wars så meget, at vi har samlet alle vores Star Wars produkter her på siden. Vi har alt fra ure, til en droid, til alle de klassiske og nye film. Uanset om du allerede er stor fan af Star Wars eller først lige har opdaget universet, så kan du finde de helt rigtige produkter her på siden.

May the force be with you

Køb Rogue One: A Star Wars Story hos Elgiganten i dag

Køb Star Wars The Force Awakens i Elgiganten!

Rogue One: A Star Wars Story

Instruktøren Gareth Edwards fortsætter Star Wars succesen og giver publikum en uovertruffen filmoplevelse med Rogue One: A Star Wars Story. Rouge One fortæller historien om hvad der egentlig skete mellem afsnit III og IV, da The Rebel Alliance skulle have fat på byggeplanerne til dødstjernen.

Vi møder i Rogue One karakterer som Jyn Erso, Cassian Andor, K-2SO og Saw Gerrara, der alle spiller en vigtig rolle i kampen mod The Empire

Køb Star Wars The Force Awakens hos os i dag!

Instruktøren J.J. Abrams giver publikum en uovertruffen filmoplevelse med Star Wars: The Force Awakens. Da en ny ondskab lurer i form af Kylo Ren og Den Første Orden, der er opstået af Imperiets aske, er der mere end nogensinde brug for den forsvunde Luke Skywalker. Det er nu op til klunseren Rey og stormtrooper-desertøren Finn, sammen med Han Solo og Chewbacca, at jagte håbet om fred i galaksen. Køb den nye Star Wars The Force Awakens allerede i dag!

Hos Elgiganten elsker vi Star Wars

Star Wars hos Elgiganten

BB-8 droid

Nu kan du få din helt egen droid! BB-8 som blev introduceret til Star Wars universet i ”The Force Awakens”, kan nu blive din. BB-8 er en intuitiv droid, der lærer og tilpasser sig når du interagerer med den. Læs mere om BB-8 her.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars spil

Lev dig ind i Star Wars universet med et spændende Star Wars spil. Oplev f.eks. episke kampe i Star Wars Battlefront, eller kæmp sammen med Luke og Laia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Læs mere om vores mange spil her.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars film

Er der noget bedre end at se en god film? Star Wars er den ultimative film til en hyggelig filmaften. Gense nye og gamle klassiker, eller introducer dine børn til Star Wars gennem LEGO universet. Læs mere om vores mange Star Wars film her.

Star Wars hos Elgiganten

Alt det ekstra

Lyssværd sælger vi desværre ikke, men her hos os i Elgiganten elsker vi Star Wars så meget, at vi ikke kan få nok af det. Vi har derfor købt en masse ekstra Star Wars ting til at have på hylderne. Se alt det ekstra vi har med Star Wars længere nede på siden.

Sidst opdateret 22-03-16 11:30:38

Mærke

Søgeordsforslag

 

Varehus

Info & kampagner