Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Star Wars hos Elgiganten

Star Wars hos Elgiganten

Hos Elgiganten elsker vi Star Wars så meget, at vi har samlet alle vores Star Wars produkter her på siden. Vi har alt fra ure, til en droid, til alle de klassiske og nye film. Uanset om du allerede er stor fan af Star Wars eller først lige har opdaget universet, så kan du finde de helt rigtige produkter her på siden.

May the force be with you

Hos Elgiganten elsker vi Star Wars

Star Wars hos Elgiganten

Lenovo Mirage AR - Star Wars: Jedi Challenges

Har du altid drømt om at slås mod Darth Vader? Nu har du muligheden! Slip din indre Jedi løs med denne AR (augmented reality) -pakke fra Lenovo og Disney. Star Wars: Jedi Challenges kan bruges med din smartphone. Tag Lenovo Mirage headsettet på, tænd dit lyssværd og gør dig klar til kamp! I Danmark fås det eksklusivt hos Elgiganten! Læs mere om Lenovo Mirage her.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars kampdroner

Med en Star Wars drone får du en drone med en høj ydelse og præcision. Hver af dronerne har utrolige detaljer og er håndmalet i allerhøjeste kvalitet - du får derfor et helt unikt Star Wars memorabilia, med eget unikt produktionsnummer og en displaykasse, så den altid vil tage sig ud fra sin bedste side. Læs mere om Star Wars dronerne her.

Star Wars hos Elgiganten

BB-8 droid

Nu kan du få din helt egen droid! BB-8 som blev introduceret til Star Wars universet i ”The Force Awakens”, kan nu blive din. BB-8 er en intuitiv droid, der lærer og tilpasser sig når du interagerer med den. Læs mere om BB-8 her.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars spil

Lev dig ind i Star Wars universet med et spændende Star Wars spil. Oplev f.eks. episke kampe i Star Wars Battlefront, eller kæmp sammen med Luke og Laia i Disney Infinitys Star Wars Edition. Læs mere om vores mange spil her.

Star Wars hos Elgiganten

Star Wars film

Er der noget bedre end at se en god film? Star Wars er den ultimative film til en hyggelig filmaften. Gense nye og gamle klassiker, eller introducer dine børn til Star Wars gennem LEGO universet. Læs mere om vores mange Star Wars film her.

Star Wars hos Elgiganten

Alt det nye

Her hos Elgiganten elsker vi Star Wars så meget, at vi aldrig kan få nok af det. Derfor har vi købt en masse ekstra Star Wars-gadgets til vores butikker. Se alle de nye gadgets her.