Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Sceneri fra Super Smash Bros. Ultimate, som er cool for alle

Super Smash Bros. Ultimate till Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate er et spil designet til Nintendo Switch. Super Smash Bros. Ultimate lader op til otte spillere mødes i kampene, der som altid går ud på at smashe de velkendte figurer af banen. Læs alt om spillet her!
Sceneri fra Super Smash Bros Ultimate, som nogensinde har deltaget i serien gennem næsten to årtier

Alle er med

Super Smash Bros. Ultimate vil indeholde hver eneste kæmper, som nogensinde har deltaget i serien gennem næsten to årtier. Fans kan nyde gensynet med figurer som Ice Climbers og Pokémon Trainer samt nytilkomne kæmpere som Ridley fra Metroid-serien og Inkling fra Splatoons verden.

Sceneri fra Super Smash Bros Ultimate, som understøtter flere kontrolmuligheder

Understøtter flere kontrolmuligheder

Spillet understøtter flere kontrolmuligheder, heriblandt Nintendo GameCube-håndkontroller (originale eller nydesignede), Joy-Con eller Nintendo Switch Pro Controller. Med Nintendo Switch kan spillere kæmpe – også online – hvor som helst og når som helst i håndholdt eller tabletop mode.

Sceneri fra Super Smash Bros. Ultimate, som byder på mange arenaer og nye genstande, der gør det nemt for spillere på alle niveauer at være med

Amibo-figurer er kompatible med spillet

Super Smash Bros. Ultimate byder på mange arenaer og nye genstande, der gør det nemt for spillere på alle niveauer at være med. Alle Super Smash Bros.-seriens amibo-figurer er kompatible med spillet, og enhver kæmpers amibo-figur fra andre serier kan også anvendes i spillet. Det er udviklet af Nintendo, Sora, Ltd., og BANDAI NAMCO Studios, og er instrueret af Masahiro Sakurai.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: