Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Surface Studio

Surface Studio - Gør dit skrivebord til et Studio

Surface Studio er specielt designet til hvordan folk naturligt skaber og bringer liv til deres ideer. Du kan stille den op for at skitsere, male og redigere billeder eller lægge den ned for at tegne som i et kreativ værksted. Med Surface Studio er mulighederne uendelige.
Surface Studio

Et blankt lærred for dine idéer

Uanset om du bruger Surface Studio i opretstående skrivebordstilstand eller liggende fladt i Studio mode, får du en fantastisk alsidighed, der forbedrer den kreative proces. Med Studio, kan du skubbe, trække, visualisere og udvikle dine ideer - ligesom på papir. Og de unikke værktøjer Surface pen (inkluderet), Surface Dial og Windows Ink giver dig endnu mere kontrol over arbejdet.

Med Intel Core i5 eller i7-processorer samt dedikeret NVIDIA GeForce-grafik er Surface Studio også den ultimative enhed for hardware som eksempelvis SOLIDWORKS eller Adobe Premiere Pro.

Surface Studio

En skærm uden sidestykke

Surface Studio er udstyret med en unik, 28-tommers stor PixelSense skærm, der er bemærkelsesværdig stor, smuk og tynd. Skærmen har en utrolig billedkvalitet og 10-bit farvedybde, som giver dig mulighed for at visualisere dine ideer i samme tempo som du maler, redigerer og designer. Se dine ideer komme til live med de 13,5 millioner pixels i naturtro farver og skarphed. Billedet er lige inspirerende om du ser det fra den andet side af værelset eller helt tæt på.

Surface Studio er først og fremmest en kreativ kæmpe, men den er også et perfekt produkt i arbejdslivet. Den knivskarpe og justerbare billedskærm egner sig godt til samarbejde og til at dele arbejde med kollegaer.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Få support til din computer

Supportaftale til computer

Få en problemfri computerhverdag med vores Knowhow-tjenester. Med en supportaftale installerer vi computeren på samme måde som ved klargøring. I tillæg får du ubegrænset support i hele aftaleperioden.

Surface Studio - Gør noget fantastisktSidst opdateret 08-06-17 16:54:22