Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Lenovo Tab 4 10 Plus - perfekt ydelse, perfekt design

Lenovo Tab 4 10 Plus forener et flot design med ydelse i en perfekt kombination. Bag det slanke, stilrene design gemmer sig en premium Android-enhed, der dækker selv de mest krævende behov for en tablet.
 Lenovo Tab 4 10 Plus

Formet efter hverdagen

Som tablet er Tab 4 10 Plus noget helt unikt. Den kan forvandles og formes efter dine behov. Med forskellige pakker kan du forme både brug og udseendet, så den passer til din hverdag.

En 2-i-1 arbejdshest

Med sin egen produktivitetspakke får du et tastatur, der også fungerer som en støtte. Pakken fungerer optimalt med det indbyggede system, så du kan tage fat på de arbejdsopgaver, hverdagen byder på - uanset hvor du er.

Børnenes nye bedste ven

Det kan være svært at finde den bedste tablet til dit barn. Lenovo Tab 4 10 kommer med sin egen børnepakke, så tabletten er beskyttet og barnet får en farvesig, stødsikker ven. Pakken indeholder et cover, skærmbeskyttelse og morsomme klistermærker.

 Lenovo Tab 4 10 Plus

Ukuelig storhersker

Det er ikke bare det slanke design, der gør Tab 4 10 Plus til en favorit i tasken, den er også utrolig holdbar med sit ridseresistente dobbeltlagsglas. Skærmen er i Full HD og vil leverer underholdning på et helt nyt niveau. Med Dolby Atmos matches lyd og billed perfekt.

Tab 4 10 Plus har med sin 64-bit Octa Core Snapdragon-processor en fantastisk ydelse, så du kan gøre næsten, hvad der passer dig på den. Da tabletten er perfekt til både store og små, er der masser af plads på den til apps som Netflix og Ramasjang, samt små og store ferieminder i form af billeder og video. Alt beskyttes med en fingeraftrykslæsning, der også giver nemt login. Med flere brugerprofiler kan man tilpasse tabletten efter egen smag og brug.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

Få din tablet sat op, så den er klar til brug

Klargøring af tablet

Vi hjælper dig med at sætte din tablet op med vores Knowhow-tjeneste, så det bliver enkelt at komme i gang med at bruge den. Du slipper for at tænke på installation, konfigurering, sikkerhedsindstillinger og opsætning af andre nyttige funktioner.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler:

Sidst opdateret 15-06-18 10:59:13