Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Remington

Remington Keratin Protect – stylingværktøjer der plejer dit hår

Lad dit hår skinne om kap med solen, og få en sund, stærk og naturlig frisure med Remingtons nye Keratin Protect-serie. Styling værktøjerne giver dig den frisure du vil have, samtidig med dit hår for pleje og en naturlig tilførsel af protein.
Remington Keratin Protect Remington Keratin Protect automatisk krøllejern

Få flotte, glamourøse krøller, der lige så godt kunne være lavet til den røde løber som til en fredag aften i byen. Med et krøllejern er det bare fantasien, der sætter grænser, og du kan finde frem til en frisure, der passer dig, uanset om det er bløde bølger eller sjove krøller.

Remington Keratin Protect Remington Keratin Protect hårtørrerr

Professionelle frisører ved, hvad en ordentlig hårtørring kan gøre for håret, og de ved også, hvad en ordentlig hårtørrer kan gøre. Med Remington's Keratin Protect hårtørrer blæser du ikke bare dit hår tørt, du blæser det sundt. Skab volume, fremhæv detaljer og udfordr dig selv og din styling hver dag.

Remington Keratin Protect Remington Keratin Protect glattebørste

At glatte håret kan hurtigt blive som en kedelig proces, når man arbejder sig gennem del for del uden at føle at man kommer nogen vegne. Heldigvis er den tid forbi, med Remington's glattebørste kan du nemlig glatte større dele af håret på en gang og få en skinnende frisure, der er helt uden af elektriske hårstrå.

Sidst opdateret 25-10-17 10:41:25