Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Konkurrencebetingelserne

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen Udbyder af VM konkurrencen er:
Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16
2300 København S
Telefon: 70807070
CVR: 17237977

Sådan deltager du
Klik på deltag og udfyld navn, email og telefonnummer. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang og konkurrencen er ikke købsbetinget.
Konkurrenceperioden løber fra d. 21/06/2018 til d. 26/06/2018 kl. 16:00.

Udtrækning af vindere
Alle deltagere der gætter på det rigtige resultat i kampen mellem Danmark og Frankrig d. 26/6 kl. 16:00 deltager i lodtrækningen om præmien. Lodtrækning foregår den dag hvor kampagnen slutter. Hvis du bliver trukket som vinder, vil du modtage en mail den efterfølgende hverdag, med information om gevinsten og levering. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Elgiganten må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier Elgiganten anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet.

Præmier
Der er i alt 1 gevinst i konkurrencen. Du kan se præmieoversigten under gevinster. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltagelsen er gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn, e-mail adresse eller telefonnummer medfører udelukkelse fra konkurrencen.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontakt oplysninger De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Yderligere kan dine oplysninger bruges til at kontakte dig med henblik på markedsføring for virksomhedens varer og tjenesteydelser. Markedsføringen kan ske via e-mail, opkald eller sms-beskeder. Det er altid muligt at frabede sig fremtidige henvendelser fra virksomheden ved at tage kontakt til denne. Elgiganten er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Elgiganten .

Giv samtykke til at modtage målrettet markedsføring fra Elgiganten og deltag samtidig i vores VM konkurrence.
Du kan vinde et Samsung 55" 4K UHD Smart-TV til en værdi af 7777 kr. Der trækkes lod om dette blandt alle dem der har tippet det rigtige resultat.

Du kan altid afmelde dig igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Konkurrenceperioden løber fra d. 21/06/2018 kl. 16:00 til d. 26/6/2018 kl. 16:00.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i konkurrencen

Læs konkurrencebetingelserne her