Vi åbner dagligt kl 9.00 i varehusene og passer på hinanden - se mere
Vi åbner dagligt kl 9.00 i varehusene og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Nærbillede af en Chromebook

Dette skal du gøre med din nye Chromebook

Der er en grund til, at flere og flere vælger en Chromebook som deres nye bærbare computer: De er hurtige, har god batteritid og er lette at bruge. Selvom din Chromebook er meget brugervenlig, er der dog nogle vigtige ting, du bør huske på for at få fuld glæde af den.
Mand, som holder en Chromebook

Det hele styres via din Google-konto

For at komme i gang med at bruge din Chromebook, skal du logge ind med dit brugernavn og kodeord hos Google. Når dette er gjort, er det faktisk bare at følge anvisningerne på skærmen for at få Chromebooken på internettet.

Uden en Google-konto kan du faktisk ikke bruge computeren, og derfor er du er nødt til at oprette en Google-konto. Dette kan du enten gøre direkte på Chromebooken eller via Googles egne sider. Når du har logget ind med din Google-konto, er det bare at bruge det samme brugernavn og kodeord som til Gmail for at aktivere din e-mail samt hente de apps, du har lyst til fra Google Play Store.

Er du blandt dem, som synes, at oprettelse af en Google-konto er besværligt, kan vi selvfølgelig hjælpe dig.

Nærbillede af en Chromebook

Elgiganten Cloud: Ubegrænset cloud-lagring til alle i hjemmet!

Alle Chromebook bærbare computere leveres med indbygget antivirus, som sikkerhedskopierer dine filer direkte til skyen, hvor alle kunder får 15 GB gratis lagring. 15 GB lyder måske som meget, men for dig, som optager mange billeder og holder af at lave videoer, vil lagringen erfaringsmæssigt blive fyldt op langt hurtigere, end man tror.

Når du har købt din Chromebook hos Elgiganten, får du tre måneders gratis og helt ubegrænset cloud-lagring i Elgiganten Cloud. Lagringen er desuden ikke afhængig af platform.

Det vil sige, at du får back-up og adgang til dit indhold på tværs af alle dine enheder, ganske uafhængigt af, om du har indholdet liggende på din Chromebook, familiens gamle Windows-computer eller MAC, eller om du bruger en iPhone eller en Android-smartphone.

Siden Elgiganten Cloud drives af et dansk selskab, kan du være helt sikker på, at alt indhold lagres på danske servere i Danmark, sådan at de er beskyttet af danske persondatalove i tråd med GDPR-reglerne.

Mand, som arbejder på en Chromebook

Tag indholdet fra din gamle computer med dig

Erfaringen fra dem, som går fra en almindelig computer til en Chromebook er, at de sjældent går tilbage. Derfor bør du flytte alt det, der er vigtigt af billeder, film og dokumenter til Chromebookens cloud-tjeneste.

Har du brug for hjælp til at uploade dit gamle indhold til skyen? Lad os gøre arbejdet for dig.

Læs mere om vores mange produkter her: