Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

TomTom - ekstrem nøjagtig trafikinformation

TomTom er passionerede omkring trafik, så du ikke behøver at være det. TomTom Traffic giver dig ekstremt nøjagtig trafikinformation i realtid. Du får at vide, hvor trafikken bevæger sig langsomt og hvorfor. Det, du ser på skærmen, er det, du finder på vejen.

Køb en ny GPS i TomTom GO-serien i vores butikker mellem 1. juni og 30. juni hos Elgiganten og få et gavekort på 350 kr, som du kan bruge i vores butikker.

Ved køb online vil du indenfor 14 dage efter kampagnen slutter modtage en elektronisk værdikode på 350,- til brug i vores butikker.

Det er ikke kun vejret der er forudsigeligt - trafikken er det også

TomTom GO - kom hurtigere frem

Trafik på din rute - TomTom fortæller hvorfor

Hvorfor bevæger trafikken sig langsomt eller er stoppet? Dårligt vejr, vejarbejde, en ulykke – du får årsagen at vide. Hvor længe den varer og med overlegen nøjagtighed. Det hele præsenteres med enkel grafik på skærmen. Du kan se det forventede ankomsttidspunkt.

TomTom GO - kom hurtigere frem

Nem adgang til TomTom traffic på alle enheder

Brug TomTom Traffic på din GPS, smartphone eller pc for at se trafikinformation realtid.

TomTom GO - kom hurtigere frem

Altid opdateret

Vil du gerne vide, hvor der er trafik netop nu? Stol på, at vores brugernetværk med millioner af bilister giver dig trafikopdateringer i realtid. Det svarer til at råde over et stort netværk af venner over hele verden, der kan hjælpe dig med at vælge den mest optimale rute.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

Få GPS’en opdateret og opsat så den er klar til brug

Klargøring af GPS

Med vores Knowhow-tjeneste for klargøring af GPS opsætter vi din nye GPS med den seneste softwareopdatering og de nyeste kort. Vi hjælper dig med alt fra opsætning af PIN-kode til opkobling til din mobil. Nemmere bliver det ikke.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Læs mere her: