Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Tour de France quiz

Giv samtykke til at modtage målrettet markedsføring fra Elgiganten og deltag samtidig i vores Tour de France quiz.
Du kan vinde et LG 55" 4K UHD OLED Smart TV til en værdi af 9999 kr. Der trækkes lod om dette blandt alle dem der har svaret rigtigt på alle 5 spørgsmål.

Du kan altid afmelde dig igen via et afmeldingslink i nyhedsbrevene. Konkurrenceperioden løber fra d. 30/06/2018 til d. 29/7/2018.

Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage i konkurrencen

Læs konkurrencebetingelserne her

Konkurrencebetingelserne

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen Udbyder af VM konkurrencen er:
Elgiganten
Arne Jacobsens Allé 16
2300 København S
Telefon: 70807070
CVR: 17237977

Sådan deltager du
Klik på deltag og udfyld navn, email, telefonnummer samt postnummer. Deltagelse er gratis og konkurrencen er ikke købsbetinget. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen. Konkurrencen løber fra d. 30/6 til d. 29/7 2018.

Udtrækning af vindere
Alle deltagere der svarer rigtigt på alle 5 spørgsmål i vores Tour de France quiz deltager i lodtrækningen om præmien. Lodtrækning foregår den dag hvor kampagnen slutter. Hvis du bliver trukket som vinder, vil du modtage en mail den efterfølgende hverdag, med information om gevinsten samt levering. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Elgiganten må offentliggøre navn og by på vinderen på de medier Elgiganten anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet

Præmier
Der er i alt 1 gevinst i konkurrencen. Du kan se præmieoversigten under gevinster. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontakt oplysninger. De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Yderligere kan dine oplysninger bruges til at kontakte dig med henblik på markedsføring for virksomhedens varer og tjenesteydelser. Markedsføringen kan ske via e-mail, opkald eller sms-beskeder. Det er altid muligt at frabede sig fremtidige henvendelser fra virksomheden ved at tage kontakt til denne. Elgiganten er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Elgiganten.

Sidst opdateret 28-06-18 14:21:31