KLUBTILBUD: Spar 20% på Dyson produkter - Sidste chance i dag
KLUBTILBUD: Spar 20% på Dyson produkter - Sidste chance i dag
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Trade-in

Lad os købe dit gamle produkt & opgrader til ny model


Har du én eller flere gamle PC’er, tablets eller mobiltelefoner liggende i skuffen? Sælg dem til Elgiganten, så fratrækker vi produkternes værdi på dit næste køb hos os - Det er Trade-in! Kombinér Trade-in og RENEW IT og opnå en endnu lavere månedpris på dit nye køb

Se hvad dit gamle produkt er værd her:

Trade-in

Lad os købe dit gamle produkt & opgrader til ny model. Tænk stort. Betal småt.

Har du én eller flere gamle PC’er, tablets eller mobiltelefoner liggende i skuffen? Sælg dem til Elgiganten, så fratrækker vi produkternes værdi på dit næste køb hos os - Det er Trade-in! Kombinér Trade-in og RENEW IT og opnå en endnu lavere månedpris på dit nye køb!

Sådan fungerer RENEW IT

Besøg Elgiganten, og fortæl en af vores medarbejdere, at du er interesseret i RENEW IT. De hjælper dig med at komme i gang og opretter et skræddersyet abonnement.

Vælg dine nye produkter og hvor ofte du vil opgradere.

  • Du kan tilføje flere enheder, tilbehør og forsikring til dit abonnement. Der sendes en ansøgning til Resurs Bank, som finansierer dit abonnement og aftalen underskrives med NemID.

Betal et lavt månedlig beløb, mens du bruger produkterne.

  • Du modtager din første faktura fra Resurs Bank ved udgangen af den følgende måned. Du kan betale dine fakturaer manuelt eller oprette automatiske betalinger fra din bankkonto.

Vend tilbage til butikken, og opgrader til nye produkter år efter år.

  • Vi kontakter dig, når det er tid til at opgradere. Du skal blot besøge en af vores butikker for at returnere dine produkter og opgradere til noget nyt. Vi betaler resten af dit lån, når du returnerer produkterne i dit valgte opgraderingsvindue. Vi kan hjælpe dig med at overføre dine personlige data til nye enheder, og vi sikrer, at dataene slettes sikkert fra dine gamle enheder. Dit abonnement starter igen, og du vil være ejer af de nyeste produkter år efter år.

Klik her og læs mere om RENEW IT, eller klik her for at komme tilbage til toppen af siden