Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Urbanears Connected Speakers
- en stilren version av din yndlingsmusik

Med Urbanears Connected Speakers, Baggen & Stammen, får du en stilren nydelse hvor din yndlingsmusik bliver sat i fokus. Ved at kombinere flere højttalere kan du få en multiroom-oplevelse, men du kan også lade hvert enkelt rum få sin egen stil. Sjældent har musik været mere ren og unik som nu.
Urbanears – Bagge og Stammen kommer i to forskellige størreser

En størrelse som passer

Højttalerne kommer i to forskellige størrelser; Baggen og Stammen. Selvom størrelsen måske er forskelligt, så har de det samme indhold og leverer derfor den samme gode lyd. Stammen som er den mindste passer perfekt til mindre rum, mens Baggen vil give en fuldstændig lydoplevelse i større rum.

Både Stammen og Baggen har mange tilslutningsmuligheder, så du kan finde den, der passer din hverdag bedst. Uanset om det er over WiFi, Bluetooth, AirPlay, Chromecast eller AUX. Derudover kan du gemme op til 7 playlists på højttaleren.

Urbanears – Baggen og Stammen – praktisk perfektionisme

Praktisk perfektionisme

De flotte højttalere er omringet af stof, hvilket giver dem et unikt og tidsvarigt design. De kommer i hele seks forskellige farver, så du kan sætte dit helt eget præg på indretningen. Urbanears har med Baggen og Stammen valgt et klassisk udtryk med knapper fremfor touch, så du får en moderne højttaler med et snært af retro.

Højttalernes fantastiske lyd giver dig en utrolig lydoplevelse uanset om du bruger Baggen og Stammen hver for sammen, eller i et multirooms-system. Vælg at spille samme sang på alle højttalere eller lad hvert rum have sin egen lyd.

Urbanears – Baggen og Stammen – også med app

En Urbanears Appening

Med Urbanears Connected appen er det dig der er DJ’en. Bladre igennem egne og online spillelister, radiokanaler og offline-indhold, eller tilpas lydoplevelsen ved at bestemme hvor og hvordan lyden skal afspilles - appen giver dig fuld kontrol. Uanset om du hører på Tidal eller Spotify, har Samsung, Apple eller Huawei, eller endda stadig bruger en LP-afspiller, så er dette højttaleren for dig.

Det hele handler om musikken og den unikke lydoplevelse. Baggen og Stammen giver dig lige præcis dette i en flot indpakning.

Urbanears
 Urbanears

Sidst opdateret 12-04-17 10:50:27