Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Billede af et to børn, som sidder i en kælk i sneen

Vinterferie 2019 – vi har produkterne

Tidspunktet for skolernes vinterferie varierer kommunerne imellem, men formålet er det samme: Det er tid til at lave sjove aktiviteter med familien, rejse på skiferie eller ned til sol og varme eller måske en vinterferie hjemme i Danmark. Få hjælp til inspiration og gadgets til en uforglemmelig vinterferie 2019!
Vinterferie i byen

Vinterferie i byen eller hjemme

For mange er vinterferie i byen det bedste. Endelig har du tid til anderledes aktiviteter som at gå på café eller på museer. Der er mulighed for at se din by i al dens vinterpragt. Går du samtidig med en lille fotograf i maven, bør du tjekke Huawei Mate 20 Pros fantastiske kamera ud – perfekt til små og store minder fra vinterferien 2019.

Var dit nytårsforsæt at komme i bedre form? Det kan nås endnu, selvom det nu er februar. Find ekstra motivation i et pulsur. Polar Vantage er et multisportsur, der vil give dig energi og motivation til at komme i form i vinterferien.

Vinterferien er også tiden for aktiviteter med familien, men det kan være svært at finde på noget nyt år efter år. Med dette vaffeljern fra Wilfa kan du skabe en hyggelig aktivitet derhjemme og samtidig glæde familie og venner med nylavede vafler. Få inspiration til spændende vaffelopskrifter i vinterferien her!

Billede af sneklædte hytter – få inspiration til vinterferien på ski

På ski i vinterferien

Har du og familien fundet en billig skiferie i Norge, eller tager I til en skihytte i Østrig, så har vi samlet lidt inspiration til aktiviteter om aftenen. Efter en lang dag på ski i fjeldene eller Alperne, vil et lækkert aftensmåltid gøre underværker, og det altid er hyggeligt at samles om god mad. Hvad er så bedre end en gryderet, der har simret hele dagen? Har du ikke testet en CrockPot før, vil du få en ny og spændende smagsoplevelse – og maden passer sig selv, mens I hygger jer på løjperne.

Med en trådløs højttaler kan du skrue op for stemningen med god musik både ude og inde dagen lang, og med en Chromcast fra Google kan du sørge for, at hele familien har underholdningsbehovene dækket gennem hele ferien. Det gælder faktisk både på skiferien og en vinterferie derhjemme.

Foretrækker du at sidde foran brændeovnen frem for at stå ski og boltre dig i sne, er det bare om at sætte dig til rette i den gode lænestol, og så hjælper vi dig med lidt til at gøre det ekstra hyggeligt: Med en kaffemaskine fra Dolce Gusto kan du nyde en udsøgt varm eller kold drik, og valgmulighederne er mange, uanset om du foretrækker kaffe, te eller kakao.

Elgigantens favoritter til vinterferien

Her har vi samlet vores vinterferiefavoritter og produkter, der kan inspirere og motivere til aktiviteter samt underholde og glæde i vinterferien 2019.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: