SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud starter den 27. maj kl 10.00 i varehus og online.
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Få VM helt ind i stuen med 4K og soundbar

Få VM 2018 helt ind i stuen med 4K og soundbar

Når bolden ruller over skærmen til VM 2018 i fodbold, bliver det for første gang i VM-historien produceret i 4K. Det betyder, at du som TV-seer får knivskarpe billeder af Danmarks drenge, når de møder Peru, Australien og Frankrig i gruppespillet. Og kombinerer du et nyt fladskærms-TV med en soundbar, så er du nærmest på stadion selv!

Hvad er 4K?

4K eller Ultra HD er betegnelsen for fladskærme med fire gange så høj billedopløsning som almindelige HD TV. Med et 4K fladskærms-tv får du et imponerende billede med stor dybde, fantastiske farver og en detaljerigdom så stor, som ikke er set før til et VM. Du kommer altså helt tæt på grønsværen, når Christian Eriksen med millimeters præcision sparker bolden i kassen på direkte frispark.

Går du med tanker om at udskifte dit gamle fladskærms-TV, så er VM 2018 en gylden mulighed for, at se fodbold på et TV i absolut verdensklasse. Når du først har set, hvor fantastisk et billede 4K giver, så bliver det svært at gå tilbage til almindelig HD eller Full HD.

For at se VM fodbold i 4K skal du vælge enten et LED, OLED eller QLED TV. Forskellen på de tre typer TV ligger i måden farver, kontraster og dybde gengives i billederne.

Find TV’et til fodbold-VM

LED TV

Hvorfor taler man i grunden om LED i forbindelse med fladskærme? LED står for Light Emitting Diode og er faktisk en videreudvikling af LCD (Liquid Crystal Display) skærmteknologien. En LCD fladskærm er opbygget omkring et panel – en slags lagkage, der bl.a. består af pixels (flydende krystaller), polaristator (lysbehandler) og lysstofrør (baggrundsbelysning), som giver dig det billede du ser. LED fladskærme anvender samme teknologi – bare med bittesmå LED pære fremfor lysstofrør, hvilket giver en bedre baggrundsbelysning og kontrast i billedet.

Hvor stort skal et fladskærms-TV være?

QLED-TV

QLED er udviklet af Samsung og anvender et LED-belyst LCD-panel. Q’et betyder, at der er tilsat Quantum Dots (kvanteprikker), der konverterer lyset i panelet til hvilken som helst farve. En stor force ved QLED er lysstyrken, så du får knivskarpe billeder, selv i rum med meget dagslys. Det seneste år har QLED teknologien haft væsentlige forbedringer på billedekvaliteten. QLED topmodellen - Q9F fra 2018 har fået tilført funktionen "Direct Full Array", som meget nøjagtigt kontrollerer LED lyset ved hjælp af vidvinkel linser. Kombinationen af lysstyrke, farve og dybdeskabende sort giver en helt fantastisk billedekvalitet.

OLED-TV

OLED står for Organic Light Emitting Diode og anvender en anden teknologi end LED/QLED. OLED består af små organiske lysdioder, som kan tændes og slukkes selvstændigt. En OLED fladskærm producerer lys i hver enkelt pixel og i hver sin farve. En OLED-pixel består af tre lysdioder med primærfarverne rød, grøn og blå (RGB).Det giver en meget præcis fargengivelse og sort niveau. Sort bliver altså helt sort. Det giver en helt fantastisk kontrast i billedet. OLED tilbyder desuden en hurtig opdatering og respons af farverne, som giver derfor en jævn bevægelse i billedet, hvilket er vigtigt til et VM i fodbold.

Få det perfekte billede med en kalibrering af dit TV

De fleste nye TV kommer med lidt overdrevne farver, der virker imponerende ved første øjekast. Billederne ser pæne ud, men adskiller sig fra virkeligheden og kan virke trættende i længden. For at et fladskærms-TV skal vise et naturligt billede anbefaler vi en kalibrering af dit TV. At kalibrere et TV betyder, at billedet kommer så tæt på virkeligheden som muligt. Hos Elgiganten har vi professionelt udstyr og testrum, hvor uddannet personale kan kalibrere dit TV, alt efter hvilket rum det skal stå i - fx stuen, køkkenet eller soveværelset.

Bring stadionlyden ind i din stue med en soundbar

Et LED, OLED eller QLED fladskærms-TV giver uden tvivl fremragende TV billeder. Og smider du en soundbar oveni i klaphatten, får du en uovertruffen lyd, der leverer fra første fløjt. En soundbar giver den helt autentiske lyd af VM 2018 fodbold, helt ned i detaljerne, som skud på mål, glidende taklinger og ikke mindst den fantastiske stemningen fra tilskuerne.

 Forudbestil 2018 QLED TV Q9F og få en Cinematic Soundbar

Læs mere om vores mange TV produkter her