Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Thin & Light PC med Windows og Intel - BeYou

Ultratynd. Ultralet. En computer i Windows Premium Collection med seneste Intel 8th Gen Core processor kan være så meget mere end det, du normalt associerer med en computer. Den kan være en rejsekammerat. En forbindelse til familie og venner. Et arbejdsværktøj, som hjælper dig med at nå dine mål. I vores udbud af lette og tynde bærbare computere kan du finde den model, der passer perfekt til dig. Din hverdag, dit arbejdsliv og din fritid.
Intel 8th gen processor

Surface laptop

Surface Laptop er en perfekt balance mellem computerkraft og fuld bærbarhed. Den smukke og nyskabende computer er tynd, let, kraftfuld og bygget til det helt nye operativsystem Windows 10 S. Med Intel® Core™ i5 og i7 processorer, op til 512 GB SSD-lagring samt flere andre smarte egenskaber er Surface Laptop en bærbar computer som tager dig og dine ambitioner ind i fremtiden. Læs mere om Surface Laptop her.

Lenovo Yoga 720

Lenovo Yoga 720 er en af det letteste 13 tommers 2-i-1-computere som findes på markedet. Den er 14,3 mm tynd og vejer kun 1,3 kilo, hvilket gør den let at tage med sig hvor end du skal hen. At Yoga 720 er et premiumprodukt ses også på ydersiden. Computeren har luksus-finish i aluminium, findes i tre forskellige farver og er også udstyret med et smart hængsel, så du kan vende computeren 360 grader.

Du kan bruge den som en tablet, stille den op til film eller diasshow eller som en klassisk bærbar computer. Se produkterne her:

HP Spectre x360

Med en HP Spectre x360 vil alles blikke være vendt mod dig. Designet i solid aluminium og med bløde kurver, får du med denne 2-i-1 bærbar et sømløst udtryk, der gør det nemt at skifte mellem produktivitet og kreativitet. Spectre x360 findes i to forskellige størrelser, 13,3” og 15,6”, som både udstråler elegance og eksklusivitet. x360 er et premiumprodukt både på inder- og ydersiden. Læs mere om HP Spectre x360 her.

HP Spectre X360

Windows Ink - den digitale pen

Med den digital pen, Windows Ink, kan du gøre alt det du plejer at gøre med en almindelig pen, men direkte på din PC-skærm. Tegn skitser, lav noter eller rediger Word- og OneNote-dokumenter og Power Points. Streg ord ud, så de forsvinder. Tegn cirkler om tekst for at vælge den. Fremhæv ord eller lav en tegning med et enkelt klik.

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Få support til din computer

Supportaftale til computer

Få en problemfri computerhverdag med vores Knowhow-tjenester. Med en supportaftale installerer vi computeren på samme måde som ved klargøring. I tillæg får du ubegrænset support i hele aftaleperioden.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Læs mere her: