NYHED FRA APPLE: Forudbestil iPhone Pro 11 her
NYHED FRA APPLE: Forudbestil iPhone 11 Pro her
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Windows Hub

Det Windows, du kender og stoler på

Moderne computere er blevet hurtigere, lettere og slankere end tidligere. Et fremskridt inden for hardware. Oplevelsen med Windows 10 er ny, men samtidig velkendt, og du kan føle dig tryg ved at anvende det sikreste Windows nogensinde. De nye modeller er prisvenlige, har længere batteritid og en hastighed, du vil elske. Det er derfor, du vælger en Windows-computer, næste gang du køber en ny computer.
Lang batterilevetid

Du stopper aldrig. Det skal din enhed heller ikke

Lad opladeren blive hjemme. Dit batteri holder op til 10 timer på en ladning. Så nyd dine favoritserier, spil eller arbejd hvor som helst, når som helst.

Tynd, let og kraftfuld

Ydeevne skal ikke være en forhindring

Du fortjener en enhed, der er tynd og let, men med utrolig ydeevne til at hjælpe dig, så du kan være fleksibel. Slæb mindre. Forbliv stærk.

Windows Hello: Ansigtsgenkendelse i Windows 10

Med Windows Hello kan du logge på Windows-enheder 3 gange hurtigere end med en adgangskode. Brug dit kamera til ansigtsgenkendelse, eller prøv din fingeraftrykslæser. Uanset hvilken metoder du vælger, kan Windows Hello genkende dig med det samme. Du kan altid beholde din pinkode som backup.

Komplette versioner af dine favoritprogrammer

Komplette versioner af dine favoritprogrammer

Stil dig ikke tilfreds med mobilversioner af dine favoritprogrammer – med Windows får du komplette programmer, så du kan arbejde fuldt ud, uanset hvor du er.

Perfekt til arbejde og underholdning

Arbejde, studere, streame eller game?

Når du er færdig med en hård dag på arbejdet og vil slappe af, hvorfor så ikke spille eller streame en serie på din computer? Windows 10 er det bedste nogensinde til spil og lader dig til og med streame Xbox-spil fra din Xbox One.

Office 365

Optimalt til Office 365

Office er nu skybaseret! Med kombinationen af markedsførende apps som Word, Excel og Outlook samt effektive skytjenester som OneDrive og Microsoft Teams gør Office 365 alle i stand til at skabe og dele ting – hvor som helst og fra hvilken som helst enhed. 1 TB lager i skyen i One Drive indgår altid.

Du elsker din telefon. Det gør din computer også

Ingen grund til at finde din telefon frem for at skrive. Og du kan endelig stoppe med at maile fotos til dig selv. Med appen Din telefon får du direkte adgang til din Android-telefons fotos, sms'er og mere på din computer.

Din Telefon app
Arbejd når det passer dig - online eller offline

Arbejd, når du kan. Online eller offline

Hver Windows computer har mindst 5 GB lager i skyen på OneDrive, så du kan gemme dit arbejde i skyen. Netværksforbindelse er dog ikke noget krav, så hvis du ikke har nogen forbindelse, kan du også gemme arbejdet lokalt på din computer.

Sikker og opdateret

Din enhed er opdateret

Med Windows 10 får du indbygget sikkerhed og konstant beskyttelse, du kan stole på, herunder Windows Defender Antivirus, Windows Firewall og meget mere. Hvis din enhed er opdateret, er du sikker på at have de nyeste funktioner og den bedste beskyttelse, uden at det koster dig noget.

Tips og tricks

Tips og tricks

Vil du have mere ud af Windows-computer? Vil du have styr på de bedste genvejstaster og tricks til din Office-pakke? Eller vil du ganske enkelt bare være up to date med det nyeste? Besøg vores tips- og tricks-side!

Nu er det nemt at købe den rigtige computer

Det kan være svært at købe en ny computer. Ofte beskrives de med svære tekniske udtryk, der er svære at forstå og det er svært at vide, hvor hurtig eller kraftfuld en computer er baseret på beskrivelsen. Derfor tester UL Benchmarks alle vores computere ved hjælp af benchmark-værktøjet PCMark10. PCMark måler computerens ydeevne gennem tests baseret på de faktiske opgaver og aktiviteter, der findes i forskellige job. Det gør det lettere for dig at finde den computer, du har brug for, uanset om det er en kraftfuld videoredigeringsmaskine, en simpel bærbar computer til grundlæggende behov eller en superlet bærbar computer til rejser. At købe den rigtige computer har aldrig været lettere.


PCMark by UL