Logo Elgiganten
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Bliv forført af HP Spectre x360

Bliv forført af HP Spectre x360

Oplev en forførende teknologi når den er bedst med den nye HP Spectre x360 Intel® Core™ i5 processor. Spectre x360 kommer i to størrelser (13,3” og 15,6”), der begge udstråler elegance og eksklusivitet i deres solide aluminiumkroppe. Den smarte 2-i-1 vejer så lidt, at du nemt kan tage den med dig, så du uden problem kan være kreativ og effektiv uanset hvor du er.

Udforsk din kreative side med HP Spectre x360 og lad dig forføre af dens elegance

HP Spectre x360
HP Spectre x360 udstråler elegance

Fanger dit blik

Med en HP Spectre x360 vil alles blikke være vendt mod dig. Designet i solid aluminium og med bløde kurver, får du med denne 2-i-1 bærbar et sømløst udtryk, der gør det nemt at skifte mellem produktivitet og kreativitet.

Udstråler elegance

Udstyret med synkroniserede hængsler, kan du problemfrit rotere skærmen 360 grader og skifte mellem laptop, stand, tent og tablet. Hængslerne er som resten af HP Spectre x360 i aluminium, der understøtter den sømløse og elegante udstråling.

Næsten vægtløs

Den nye 13,3” HP Spectre x360 er den tyndeste x360 2-i-1 til dato, med en tykkelse på kun 13,9 mm. Oplev en næsten vægtløs 13,3” bærbar på kun 1,32 kg, der er så let, at du næsten glemme du har den med.

Enestående lyd med HP Spectre x360

Bang & Olufsen Audio

Oplev en knivskarp lyd, der er designet og tunet sammen med lydeksperter fra Bang & Olufsen.

Dual og Quad højttaler

Uanset hvordan du bruger Spectre x360, vil du på 15,6” opleve fantastisk lyd på 2 højttalere og 4 højttalere på 13,3” modellen.

HD Audio Boost

HP Audio Boost sørger for en højere og mere klar lyd, ved konstant at måle og forbedre lyden der kommer ud af højttalerene eller hovedtelefonerne.

Med HP Pro Tablet Active Pen kan du slippe kreativiteten løs

Klar til fremtiden

De nye Spectre x360 kommer med hele to USB Type-C-porte, der sikre lynhurtig data- og skærmoverførelse, samt opladning, med en USB 3.0 Type-A port for ekstra fleksibilitet.

AC-teknologi giver dig lynhurtig trådløs internet og respons uanset hvordan du bruger Spectre x360.

Altid knivskarp

IPS-touchskærmen viser indholdet i en fantastisk Full-HD (13,3”) eller Ultra HD/4K (15,6”) opløsning. Du får tydeligere kontraster, klarer farver og en bredere synsvinkel på næsten 180°.

Via Windows Ink-teknologien kan du bruge touchskærmen som dit digitale lærred, hvor du tegner, tage noter eller kommenterer en præsentation. Køber du 13,3” får du en HP Pro Tablet Active Pen med i prisen.

Oplev en drømmeopladning

Spectre x360 har en imponerende batteritid på op til 16 timer (13,3”) og lades problemfrit via USB Type-C. Spectre x360 har mulighed for lynopladning hvor den går fra 0 % til 90 % på kun 90 minutter.

Er du på farten og er ved at løbe tør for strøm på mobilen, kan denne oplades med Spectre x360, mens x360 er i dvale tilstand.
HP Spectre x360 - mageløs perfektion

Vi er mere end bare elektronik

Hos Elgiganten stræber vi efter at være dit førstevalg og vise at du kan stole på os. For os handler det lige så meget om hvad der sker efter købet som under købet. Elgiganten handler om mere end bare elektronik. Elgiganten handler om dig.

 Få support til din computer

Supportaftale til computer

Få en problemfri computerhverdag med vores Knowhow-tjenester. Med en supportaftale installerer vi computeren på samme måde som ved klargøring. I tillæg får du ubegrænset support i hele aftaleperioden.

Fandt du ikke det du ledte efter? Læs mere her:

Sidst opdateret 25-01-17 11:11:24