Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Yepzon One - Pas på det du har kært

Nu er den nemmeste sporingsenhed her endelig! YepzonTM One er en GPS der sporer alt hvad du har kært. Uanset hvad du vil holde styr på, så hjælper denne lille og smarte enhed dig.

Store ting kommer også i små pakker

Ideen bag YepzonTM One er simpel - mist aldrig det du holder af. YepzonTM One er lille og let og er designet til at holde styr på kæledyr, børn, bilen og andre ting du holder af. Med Yepzon kan du holde styr på både stort og småt.

 Yepzon One er lille men giver stor tryghed
 Yepzon One er lille men nem at sætte op

1-2-3 og Yepzon One er klar

Yepzon virker med det samme du tager den ud af pakken. Alt du skal gøre er at downloade Yepzon appen, parre din smartphone med din Yepzon og så er du klar! Den lille sporingsenhed kan nemt sættes fast på tøj eller f.eks. et hundehalsbånd. Yepzon har et minimalistisk og kompakt design på kun 46 gram og er helt lydløs.

 Sikkerhed man kan stole på med Yepzon One

Sikkerhed man kan stole på

Yepzon kræver hverken registrering eller kodeord og er derfor utrolig simpel og sikker at bruge. Lige så snart din Yepzon er parret med din smartphone, er det kun dig, der har kontrol over den. Yepzon har ingen knapper og kan ikke slukkes. Derfor er enheden utrolig sikker at bruge.

 Pålidelig Yepzon One

Pålidelig teknologi med utrolig batteri

Inde i Yepzons vand-, støv- og stødresistente skal findes en pålidelig GPS, GSM og Bluetooth-teknologi. Det indbyggede SIM-kort kan ikke fjernes og sporingsenheden er derfor altid på. Med et utroligt batteri kan Yepzon se efter dine ting i ugevis*. Yepzon appen giver dig besked når batteriet skal oplades.

Yepzon One

Hvordan virker Yepzon One?

Lige så snart du har parret din Yepzon One med din smartenhed, kan du begynde at bruge den. Gennem en sikker Yepzon Cloud kan du se Yepzon One’s lokalisation. Sporingsenheden virker overalt på GSM-netværket og lokalisationen bliver baseret på GPS, GSM Cell ID og BTLE.

*Batteritiden afhænger af den valgte sporingsfrekvens (fra 1 minut interval og op til 1 uges interval)

3
(4)
297
 
 
  • Bærbar GPS-sporingsenhed
  • Fremragende batteritid
  • Maks. datasikkerhed
Læs mere om Yepzon One GPS locator
3
(4)
197
 
 
Demomodeller vil forekomme
  • GPS/WiFi/mobil sporer
  • SOS knap, mobil app
  • God batterilevetid
Læs mere om Yepzon Freedom GPS-sporer og alarm (sort)

Sidst opdateret 13-10-16 09:40:18