Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Vi holder åbent og passer på hinanden - se mere
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Når du køber din nye mobil i dit lokale Elgiganten varehus med YouSee får du altid

Ugens skarpeste mobilrabatter med YouSee

Henved dig via Live Shopping for køb af telefon med mobilrabat fra Yousee

Samsung A51

999.-
Inkl. YouSee Musik og roaming i 48 lande
Fri tale + 30GB i 6 mdr. 199.-/md
Mindste pris i 6 mdr.: 2292 kr.
Pris uden abonnement: 2999.-

mobilrabat
2000.-
mobilrabat
1800.-

OnePlus 9 5G 8/128 GB

3699.-
Inkl. Yousee Musik og roaming i 48 lande
Fri tale + 60GB i 6 mdr. 249.-/md
Mindste pris i 6 mdr.: 5.292 kr.
Pris uden abonnement: 5.499.-

iPhone XR 64GB

3099.-
Inkl. Yousee Musik og roaming i 48 lande
Fri tale + 30GB i 6 mdr. 199.-/md
Mindste pris i 6 mdr.: 4.392 kr.
Pris uden abonnement: 4.399.-

mobilrabat
1300.-

Køb via Live Shopping, og få mobilrabat med YouSee


  • Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Bruger du mere data end de inkluderede GB/måned eller overskrides grænsen på 1000 GB/måned for Fri Data , sættes hastigheden ned til 128 Kbit/s. Abonnementerne  gælder kun privatkunder. Du har 30 dages opsigelse. Med Roaming World kan du bruge op til 20 GB data, dog aldrig mere data, end du har med i dit abonnement. Se hvilke lande og hvad du bliver opkrævet for data herudover, på yousee.dk/roaming. Priser på opkald til udlandet fra DK – udover inkluderet forbrug – finder du på yousee.dk/ udlandspriser. Priserne forudsætter, at du betaler via Automatisk Kortbetaling. Ellers betaler du 9,75 kr./regning via Betalingsservice eller 49 kr./regning via manuel betaling.


Køb din nye mobil med et YouSee Mobilabonnement i dit lokale varehus

- og kom på Danmarks bedste mobilnetværk

Teknologisk Institut har netop målt TDC NETs mobilnetværk til Danmarks bedste for 5. år i træk. Det betyder, at du får den bedste 4G-dækning i Danmark og på landsplan hele 18% hurtigere download og 29% hurtigere upload hastigheder end på andre mobilnetværk.

Tag mobilen med på rejsen

- uden at bekymre dig om regningen
Med et YouSee mobilabonnement kan du roligt tage mobilen med på rejsen til 48 lande i Europa. For med Roaming Europa i dit abonnement, har du fri tale, sms/mms og op til 10 GB data. Du kan ringe lokalt, til Danmark og mellem landene. Og som noget nyt, kan du lytte til alt din yndlings musik med YouSee Musik app’en. Så kan du slappe af og nyde rejsen. Vælger du et mobilabonnement med Roaming World, kan du udover de 48 lande også tage mobilen med til Tyrkiet, Thailand, USA, Canada, Færøerne, Australien, New Zealand, Kina, Singapore, Hong Kong, Malaysia og Japan - altså 48 lande. Bemærk, at du i ovennævnte lande ikke kan ringe mellem landene.

Ekstra Rejsedata

Har du ikke Roaming World i dit mobilabonnement, kan du tilmelde dig Rejsedata. Så får du en fast pris på data, hvis du skal rejse til et land udenfor EU. Det koster ikke noget at være tilmeldt.

Ringer du jævnligt til udlandet?

Har du valgt et abonnement med tale til 54 lande, kan du ringe billigt fra Danmark til udenlandske fastnet- og mobilnumre. Hvor mange timers tale afhænger af det abonnement, du har valgt. Gælder ikke når du er i udlandet.