Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne
Hænder, som former et hjerte med en koncertscene i baggrunden

YouTube Music Premium

Med YouTube Music Premium kan du høre din favoritmusik uden reklameafbrydelser, uanset hvor du er.

Fordelene ved YouTube Music:

- Smart Search: Søgfunktionen i YouTube Music er udviklet af Google, så du altid kan finde det, du leder efter, også selvom du bare kan nogle få linjer af teksten.

- Musikvideoer: YouTube Music handler kun om musik. Der er musikvideoer i høj kvalitet, inklusiv live-optrædener og officielle videoer, så du kan få dækket alle dine musikbehov i én app.

- Personlige anbefalinger: YouTube Music forstår musikken, du lytter til og giver relevante anbefalinger, som er baseret på, hvor du befinder dig, og hvad dit humør er.

- Stort katalog: På YouTube Music finder du officielle albummer, singler, tusindvis af playlister og radiolister. Det store YouTube-katalog har i tillæg remixes, live-optrædener, coversange og musikvideoer, som du ikke kan finde andre steder.

Munter kvinde, der lytter til musik

Unikke playlister

YouTube Music Premium gør en verden af musik tilgængelig. Uanset om du ønsker at lytte til gamle favoritter eller finde nye, kan du gøre dette og helt uden reklamer.

YouTube Music har tematiske spillelister, hvilket gør det at let at finde musik, der passer til dit humør og din smag.

Kvinde lytter til musik på  bussen

Musik overalt

Lyt til din yndlingsmusik enten på nettet eller offline ved at downloade musikken til din enhed.

Du kan også lave playlister og have musik-appen i baggrunden, mens du laver andre ting, eller mens skærmen er slukket.

Find tilbuddet I Google Home appen

Sådan indløser du YouTube Music Premium-tilbuddet

YouTube Music Premium-tilbuddet finder du i Google Home-appen. Tilbuddet kan aktiveres med en ny Google Home eller Google Home Mini enhed og en Google-konto, der ikke tidligere har aktiveret prøveversionen af YouTube Music Premium eller Google Play Music. Du aktiverer YouTube Music Premium, når du opsætter Google Home. Når du sætter strøm til Google Home, så hører du en lydsløjfe, som beder dig downloade Google Home appen for at konfigurere den nye enhed. Download Google Home appen og følg opsætningsguiden, og du bliver bedt om at vælge din foretrukne musiktjeneste. Under YouTube Music vil du se en tekst, som fortæller, at der er en gratis prøveversion tilgængelig. Kan du ikke se denne tekst, så kan du ikke benytte tilbuddet. Kan du se teksten, så vælger du YouTube Music som standardtjeneste for at benytte tilbuddet om gratis YouTube Music Premium frem til d. 8. april 2019.

Der kræves ingen betalingsinformation for at indløse tilbuddet, og så længe du ikke tilføjer betalingsinformation, så vil tilbuddet ikke blive lavet om til et abonnement efter d. 8. april 2019. Har du problemer med at finde tilbuddet, så kan du kontakte Google Support på telefon: 80 40 01 08. Har du ved en fejl indløst en 14 dages prøveperiode under installationen, så skal du kontakte Google Support.

Find inspiration i nogle af vores andre artikler: