SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
Bosch AccentLine Series 8 integreret ovn HMG8764C6 Carbon Black
19 999Bosch AccentLine Series 8 integreret ovn HMG8764C6 Carbon Black
Læg i kurv
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Bosch AccentLine Series 8 integreret ovn HMG8764C6 Carbon Black

Varenr.: HMG8764C6

19 999

Op til 5000.- i cashback på Bosch

*Op til 5000.- i cashback på Bosch indbygningsprodukter.
Gælder for Bosch integrerbare hvidevarer til køkkenet, hvis dit køb overstiger 15.000 kr., kan du få op til 5.000 kr. i cashback. Købet af produkterne skal foretages mellem 8. januar 2020 og 30. juni 2020, og hele købet skal fremgå af samme kvittering. Du kan registrere dit gennemførte køb til og med den 15. juli 2020.
   
Købspris 15.000 – 24.999 kr. giver 2000.- i cashback.
Købspris 25.000 – 34.999 kr. giver 3000.- i cashback.
Købspris 35.000 – 44.999 kr. giver 4000.- i cashback.
Købspris 45.000 – 54.999 kr. giver 5000.- i cashback.

 
 
Op til 5000.- i cashback på Bosch


Outlet-pris fra 15 999Se her
Køb online
 
Delbetaling. Se flere muligheder i kurven.Delbetaling kun 517 kr. i 60 mnd. Se flere muligheder i kurven.Læs mere
517 kr. Pr. mnd. / 60 mdr.
Samlet tilbagebetaling 31 061
740 kr. Pr. mnd. / 36 mdr.
Samlet tilbagebetaling 26 673

Fremragende stegning og bageydelse, automatisk valg af indstillinger og drift via Home Connect-appen til din smartphone er blot nogle af de bedste funktioner, denne Bosch AccentLine Series 8 integrerede ovn HMG8764C6 har at tilbyde.

  • Kapacitet: 67 l
  • Pyrolytisk rengøring, TFT-skærm
  • Home Connect, Assist, bagesensor
Fragt fra: DKK 0,00
Fragt fra
DKK 0,00
Se flere leveringsalternativer i løbet af købsprocessen
Vigtig info

Skal monteres af fagmand
For lovlig installation af dette produkt skal montering foretages af Elgiganten eller af anden fagmand. Produktet leveres ikke med ledning/stik der kan anvendes til danske lovlige installationer. Ledning/stik skal derfor tilkøbes hos montøren. Husk at vi tilbyder montering som tilkøbes i købsprocessen.

Læs mereKlik og læs mere
Rated 5 out of 5 by from Kvalitetsovn Kjøpte denne sammen med dampovn i samme serie. Kvaliteten er godt gjennomført og man får full valuta for pengene. Har ikke testet alle programmene enda, men så langt lover det bra! Den varmer opp fort og steker jevnt. Mikro funksjonen er og genial. App'en fungerer og over all forventning :)
Date published: 2019-01-06
Rated 4 out of 5 by from Komplett ovn for alle behov Ble kjøpt i forbindelse med oppussing av kjøkken. Oven er tilnærmet perfekt fra kaker til langtidssteking av kjøtt. Da vi slapp å kjøpe mikrobølgeovn da dette er inkludert var prisen akesptabel. Det eneste minuset jeg kan finne etter noe tids bruk er at navigasjonshjulet føles unaturlig tungt\klønete å vri rundt når man navigerer.
Date published: 2019-05-16
Rated 5 out of 5 by from Casback Vi kjøpte BOSCH HMG8764C6 serie og vi har veldig fornøyd med det. Det er utrolig bra at et stekeovn og mikrobølgeovn er på samme ovn. Veldig enkelt å bruke og ikke minst for mindre kjøkkenplass hvis man har. Vi er veldig fornøyd med meny utvalg. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-11-21
Rated 5 out of 5 by from Dyr men super mordern. Fin/stilren och mordern. Lätt att hantera och installera. Har alla lyx funktioner. Stor tumme upp från mig, även om den är dyr. Den har allt vi behöver från en ung + lite till. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-11-10
Rated 5 out of 5 by from HMG8764C6 Vi bruker ovnen i bare noen få dager, men vi er veldig fornøyde med kjøpet App styring er en veldig kul ting Innebygd mikrobølgeovn sparer plass på kjøkkenet [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2020-05-02
Rated 5 out of 5 by from Lækker ovn Den er super god. Mange gode forprogrammede programmer og nem at betjene. Den er hurtig at varme op. Og så er den flot [Denne anmeldelse blev indsamlet som led i en kampagne.]
Date published: 2019-11-18
Rated 5 out of 5 by from Ugn Super modern. Synd att vredet runt klockan är trög att snörra på. Annars helt nöjd. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-11-27
Rated 5 out of 5 by from Bra combiovn Lett å bruke og har mikrovn funksjon. Fungerer utmerket. [Denne anmeldelsen ble samlet inn som en del av en kampanje.]
Date published: 2019-11-26
  • y_2020, m_5, d_31, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_14
  • loc_da_DK, sid_HMG8764C6, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-dk