SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
SOMMERUDSALG og en masse gode tilbud - Find tilbuddene her!
Bosch AccentLine induktionskogeplade med emhætte PVS851F21E
13 999Bosch AccentLine induktionskogeplade med emhætte PVS851F21E
Læg i kurv
Sammenligning af produkter Vælg op til 3 produkter, som du ønsker at sammenligne

Bosch AccentLine induktionskogeplade med emhætte PVS851F21E

Varenr.: PVS851F21E

13 999

Op til 5000.- i cashback på Bosch

*Op til 5000.- i cashback på Bosch indbygningsprodukter.
Gælder for Bosch integrerbare hvidevarer til køkkenet, hvis dit køb overstiger 15.000 kr., kan du få op til 5.000 kr. i cashback. Købet af produkterne skal foretages mellem 8. januar 2020 og 30. juni 2020, og hele købet skal fremgå af samme kvittering. Du kan registrere dit gennemførte køb til og med den 15. juli 2020.
   
Købspris 15.000 – 24.999 kr. giver 2000.- i cashback.
Købspris 25.000 – 34.999 kr. giver 3000.- i cashback.
Købspris 35.000 – 44.999 kr. giver 4000.- i cashback.
Købspris 45.000 – 54.999 kr. giver 5000.- i cashback.

 
 
Op til 5000.- i cashback på Bosch


Køb online
Forventet på lager online: 05-06-20  
Delbetaling. Se flere muligheder i kurven.Delbetaling kun 375 kr. i 60 mnd. Se flere muligheder i kurven.Læs mere
375 kr. Pr. mnd. / 60 mdr.
Samlet tilbagebetaling 22 464
532 kr. Pr. mnd. / 36 mdr.
Samlet tilbagebetaling 19 190

Bosch induktionskogepladen med emhætte PVS851F21E har en fleksibel CombiZone, der forbinder 2 kogezoner til 1 større. Desuden tilbyder den en PerfectFry-sensor, der hjælper dig med at skabe lækre, stegte måltider.

  • 80 cm induktionskogeplade
  • Mere fleksibilitet med CombiZone
  • PerfectFry-teknolgoi
6000.- = 30 % er fratrukket prisen. Gælder fra d. 04-maj t.o.m d. 31-maj
Fragt fra: DKK 0,00
Fragt fra
DKK 0,00
Se flere leveringsalternativer i løbet af købsprocessen
Vigtig info

Skal monteres af fagmand
For lovlig installation af dette produkt skal montering foretages af Elgiganten eller af anden fagmand. Produktet leveres ikke med ledning/stik der kan anvendes til danske lovlige installationer. Ledning/stik skal derfor tilkøbes hos montøren. Husk at vi tilbyder montering som tilkøbes i købsprocessen.

Læs mereKlik og læs mere
Rated 4 out of 5 by from Bättre än väntat Sambon bestämde sig att han ville köpa denna i samband med vår renovering. Jag var lite tvivelaktig till en början då jag är van vid att ta en "vanlig" fläkt ovanför spisen och var orolig för hur all ånga och stek os skulle tas omhand av denna spishällens fläktsystem. Jag blev positivt överraskad över hur mycket ånga och på den tar hand om och själva hällen är lätt att förstå sig på och välsigt lätt att använda. Ett enormt plus är att man slipper fläktkåpan vilket får vårt kök att se större ut då vi valde att placera spishällen på vår köks ö. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-11-20
Rated 2 out of 5 by from God platetopp, crap patent på ventilasjonsrør selve platetoppen er fin, stilig og fungerer bra. problemet var patenten på ventilasjonsrørene som er umulig å få tak i. ha gått noen måneder nå, har det fortsatt ikke i orden. måtte til en blikkenslager for å få dette til å stemme. butikken har solgt for få av disse til å ane hva det går i.
Date published: 2019-02-11
Rated 5 out of 5 by from Bosch induktionshäll Otroligt nöjd med lösningen induktionshäll och fläkt i samma enhet. Ger oss en luftig och öppen lösning i köket. Dessutom fungerar induktionshällen förnämligt. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-08-29
Rated 5 out of 5 by from Flott desig og funksjoner Produktet svarer til forventningene og er fornøyd med lyd nivå på avtrekks vifte.Den har også alle funksjoner og litt til for det som jeg har bruk for :-)
Date published: 2020-02-24
Rated 4 out of 5 by from Prisvärd och funktionell Mitt kök har ryggåstak och jag behövde därför en snygg och funktionell häll med inbyggd fläkt. Hällen var prisvärd och utrustad med de funktioner man behöver. Gillar även designen på den. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-12-31
Rated 5 out of 5 by from Häll med inbyggd fläkt Bästa köpet till vårt nyrenoverade kök. Drar effektift och låter inte alls mycket. De viktigaste är att den sparar så mycket plats och ingen extra fläkt krävs. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-12-30
Rated 5 out of 5 by from Häll med inbyggd fläkt Bästa köpet till vårt nyrenoverade kök. Drar effektift och låter inte alls mycket. De viktigaste är att den sparar så mycket plats och ingen extra fläkt krävs. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-12-30
Rated 5 out of 5 by from Häll med fläkt Bästa köpet till vårt nyrenoverade kök. Drar effektift och låter inte alls mycket. De viktigaste är att den sparar så mycket plats och ingen extra fläkt krävs. [Denna recension hämtades som en del av en kampanj.]
Date published: 2019-12-30
  • y_2020, m_5, d_26, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_17
  • loc_da_DK, sid_PVS851F21E, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_elgiganten-dk